Geri

Genç Kadın Yanarak Can Verdi

Geyve İlçesi Bayat Mahallesinde akşam saatlerinde çıkan yangında 28 yaşındaki Alzheimer hastası kadın yanarak hayatını kaybetti..
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve İlçesi Bayat Mahallesinde akşam saatlerinde Nuri Demir’e ait evde sigardan çıkan yangında babası ile beraber yaşayan 28 yaşındaki Alzheimer hastası Yurdanur Demir yanarak can verdi.

 

Geyve İlçesi Bayat Mahallesinde babası ile aynı evde yaşayan 28 yaşındaki Alzheimer hastası Yurdanur Demir, babasının tarlada olduğu sırada oturduğu odada sigara içerken, yaktığı sigarayı elinden düşürüp unutunca oda da bulunan yorgan ve battaniyeler alev aldı. Alevler bir anda talihsiz kadın Yurdanur’un oturduğu odayı sardı. Bu esnada tarladan eve gelen baba Nuri Demir odanın alevler ve duman içinde olduğunu görünce yangını söndürmek için müdahale etti ama talihsiz kadını Yurdanur’u yanmaktan kurtaramadı. Mahallelilerin de yardımı ile söndürülen yangında 28 yaşındaki Alzheimer hastası Yurdanur Demir yanarak can verdi.

 

Geyve C.Savcılığı olayla ilgili tahkikat başlattı. 

İsmail Çetintaş

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs