Geri

İlköğretim Haftası mesajı

İlköğretim Haftası nedeni Kazımpaşa İlököğretim okulunda düzenlenen programda Geyve Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Doğan açıklama yaptı.

Ali ARICI Ali ARICI

Mehmet Doğan:" İnsanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet emeğin en yüce değer, eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduguna inanan ve her şeyin insanı sevmekte başladığını kabullenen bu seçkin topluluk huzurunda olmanın verdiği mutluluk duygusu içinde hepinizi selamlıyorum.



Dünyadaki tüm ülkelerin en kalıcı yatırım, eğitim amaçlı harcamalardır. 21. yüzyılda uluslararası alanda en büyük değer, eğitilmiş insan ve beyin gücüdür. Geçmişimizden pişmanlık, geleceğimizden endişe duymamak için, çocuklarımızın eğitimimize önem vermeliyiz.



Eğitimciler olarak bizler, göz bebeğimiz olan sevgili yavrularımızı sevgi, saygı ve hoş görüye dayalı en güzel şekilde yetiştirmeyi hedefliyoruz.Günümüz çocuklarını Atatürkün kurduğu cumhuriyeti tanıyan, seven, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, eleştiren, uygulayan bilgiyi kullanabilen Türkiyenin aydınlık geleceği için çalışan birer genç olarak yetitştirmeyi amaçlıyoruz.



Geçen yıl 7 öğrenci Fen Lisesini, 35 öğrenci Anadolu Lisesini, (0 öğrenci Anadolu Meslek Lisesini, 48 öğrenci 4 yıllık üniversiteleri kazandı.Öğrencilermizin gösterdiği bu başarı hepimizi sevindirdi.Gelecek yıllarda başarımızın artmasını diliyorum.



Sevgili öğrenci, zaman hiçbirimizi bekelmiyor günümüzde öerneci merkezli eğitim ön plandadır.Geleceğin aydınlık Türkiyesini yaratacak olan sizlerin en iyi şekilde yetişmesini diliyorum.



Sayın veliler, çocuklarınız emin ellerdedir.Öğretmenler yüreklerindeki sevgiyi, bilgiyi onlarla paylaşmaktadırlar.Öğretmenler her zaman oldugu gibi bu kutsal görevi bu yılda başarıyla sürdüreceklerdir.Bu duygularla yeni ders yılının hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs