Geri

Geyve'de yer gök inledi: ‘TEK BAŞINA İŞ BAŞINA’

AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olması tüm yurtta olduğu gibi Geyve'de de coşkuyla karşılandı. Sandıkların açılmasıyla gelen haberler üzerine binlerce partili; cumhuriyet meydanında sevinç gösterileri yaptı.
Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya’da da oylarını artıran AK Parti, % 67. 3’lük oy oranı ile 5 milletvekili çıkarmayı bildi. Geyve’de oyunu yaklaşık yüzde 14 arttırarak %66 çıkaran AK Parti, oy artışında Sakara birincisi oldu.

AK Parti’nin zaferi sadece Türkiye’de değil Arap dünyasında da sevinçle karşılandı. Filistin’de gazetelerin haber siteleri AK Parti'nin zaferini manşetlerine taşıdı. Binlerce Filistinli sokaklara dökülerek seçim sonuçlarını havai fişek gösterileri ile kutladı.


AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olması Geyveli vatandaşlar tarafından da büyük sevinçle karşılandı. Oyların açıklanmasından sonra meydanlara akın eden binlerce vatandaş bir araya gelerek zafer gösterilerinde bulundu.



Geyve’de partililerin coşkusu sokaklara sığmazken Geyve AK kadroları teşkilat binası önünde zafer konuşması yaptı. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan partililere; Geyve Belediye Başkanı Murat kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Muhittin ırmak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç teşekkür konuşması yaptı.


Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya konuşmasında ; "Demokrasi bayramının ülkemize, milletimize, AK Parti'mize ve gözü yaşlı coğrafyalara hayırlar getirmesini diliyorum. Son sözü milletin söyleyeceğine hesap etmeyenler bugün hüsrana uğradı. Seçim sonuçları daha ileriye gitmek ve yüksek yе rlе rе ulа şmа k için bizlе rin е lini güçlе ndirmiştir. 5 aydır yatırımların sekteye uğradığı Türkiye, yükselişine, ‘Tek Başına İş Başına’ diyerek kaldığı yerden devam edecek. Bu siyasi hareketin hedefleri bitmez. Bundan sonra ülkemiz ve ilçemiz için yeni bir dönem başlayacaktır. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve bütün coğrafyamıza hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerinde bulundu.


Konuşmaların ardından ellerinde meşale ve bayraklarla Geyve sokaklarında konvoy oluşturan vatandaşlar, seçim zaferini geç saatlere kadar kutladı.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs