Geri

Sağlık Meslek Lisesinden Hendek Ziyareti

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleriyle beraber Hendek kaymakamı İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret etti.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


KAYMAKAM İDRİS AKBIYIK'A ÇİÇEK

Geziye katılan Geyve Sağlık Meslek Lisesi öğretmenlerinden Mehmet Aydoğan, Şeref Bulut, Esra Uçar ve öğrenciler; daha önce Geyve'de görev yapan kaymakam İdris Akbıyık'a, yeni göreviniz hayırlı olsun, diyerek çiçek takdim ettiler. Misafirlerine çeşitli ikramda bulunan  Kaymakam İdris Akbıyık: Ziyaretinizden çok memnun oldum. Geyve'de de söylediğim gibi, benim birinci meselem eğitimdir. Bunun için 'Bir kitap, bir insan.' projesini burada da başlattık. Amacımız; okuyan, araştıran, ailesine, vatanına hayırlı insanlar yetiştirmektir." dedi.

HUZUREVİ ZİYARETİ

Hendek kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Geyve Sağlık Meslek Lisesi öğretmenlerinden Mehmet Aydoğan, Şeref Bulut, Esra Uçar ve öğrenciler  Melek Nişancı Huzurevini ziyaret etti. Huzurevi müdürlüğüne yeni atanan Emel Çelik, davetlileri kapıda karşıladı. Emel Çelik, Kaymakam ve  Milli Eğitim Müdürüne huzurevi ortamı hakkında bilgi verdi.

YAŞLILARA SAYGI
Huzurevindeki insanlarla tek tek sohbet eden İdris Akbıyık, öğrencilerle beraber yaşlılara karanfil vererek, onların hayır dualarını aldı.

Kaymakam Akbıyık:" Yaşlılar, aynada bizim geleceğimizi yansıtmaktadır. Bunun için yaşlı insanlara saygıda kusur etmeyip onların yaşayabilecekleri rahat ortamlar hazırlamalıyız. Günümüzde geniş aile yapısından, çekirdek aileye doğru meyil var. Böylece insanlar yalnızlaşmaya doğru gidyor. Oysa, eskiden olduğu gibi insanlar dayanışma içerisinde olup birlikte yaşadıkları zaman daha mutlu olurlar." dedi.

Hendek Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan da yaşlılara karanfil verirken öğrencilere hitaben şunları söyledi:" Öncelikle Hendek'e hoş geldiniz. Ben de Geyve İmam-Hatip Lisesi mezunuyum. Bizler çevremizdeki yaşlıları korumalı, onlara saygı göstermeli, destek olmalı ve yalnız bırakmamalıyız. Özellikle bayram günlerinde veya onların özel günlerinde yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz.

Bugün genciz ama; yarın da bizim onların yaşına geleceğimizi unutmamalıyız. Herkes bir gün yaşlanarak bu süreci yaşayacağını düşünmeli, toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı ‘yaşlılara saygı´ geleneğini devam ettirmeliyiz. Yaşlılarımızın yanlarında olmamız, geçmişte onların bizlere yaptığı gibi ellerinden tutmamız, sevgi ve saygımızı her zaman hissettirmemiz gerekir,”dedi.

Melek Nişancı Huzurevi müdürü Emel Çelik: "Sayın kaymakamım, Sayın Milli Eğitim Müdürüm, Değerli öğretmen arkadaşlarım ve sevgili öğrenciler bizleri ziyaret ettiğiniz için şahsım ve huzurevi sakinlerimiz adına sizlere teşekkür ederiz."dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs