Geri

Başkan Kaya’dan, Oğluna Muhteşem Sünnet Düğünü

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, oğlu Vedat Kutluay için Saygın Düğün Tesislerinde sünnet düğünü yaptı.
Editör Editör

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, oğlu Vedat Kutluay için Saygın Düğün Tesislerinde sünnet düğünü yaptı.  Düğüne yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

Saygın Tesislerinde  düzenlenen düğüne; Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ak Parti milletvekili Mustafa İsen, Sakarya AK Parti Eski Milletvekili Hasan Ali Çelik,AK Parti Milletvekili Adayı Şaban Dişli, Recep Hacı Eyüpoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı İlçe  başkanları, çevre ilçelerin belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, APEK Başkanı Ahmet Aya ve çok sayıda davetli katıldı.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, davetlilere teşekkür etti. Çok defa konuşma yaptığını ancak bu kez daha heyecanlı olduğunu anlatan Başkan Kaya, şöyle dedi

Siyasetin içindeki arkadaşlar kendi çocuklarının düğününde farklı heyecan duyduklarını söylerlerdi. Gerçekten benim için de farklı oldu. Ağzım dilim kurudu. Farklı bir heyecan var. Katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugünlerde içimizi sızlatan, kemiklerimize kadar acıtan şehit haberleri alıyoruz. O nedenle sade eğlencesiz bir merasim yapalım ve heyecanımızı sizinle paylaşalım istedik. Allah hepimizin çocuklarına sağlık, sıhhat versin ve onları ailelerine bağışlasın.

Mehteran gösteriminden sonra semazen ve Murat Yurt ile İkra Tasavvuf Musikisi İlahi Grubu misafirleri söylediği ilahilerle mest ettiler.

Geyve Haber

Fotograf: Foto Çetin

Fotoğraf: Foto Çetin

Fotoğraf: Foto Çetin
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs