Geri

Kaymakamdan Gazilere Ziyafet

Geyve kaymakamı İlyas Memiş, Gaziler Günü nedeniyle Geyveli gazilere yemek ikram etti.
Editör Editör

İlhan Tan Tesislerinde düzenlenen yemek ziyafetine Garnizon Komutanı Üsteğmen Raşit Gökhan Civek, belediye başkan vekili Neşet Çakır, Askerlik Şubesi başkanı Üsteğmen Taner Çolak, Gaziler Derneği başkanı Ekrem Uysal, Kore Gazisi Mehmet Özen ve Kıbrıs Gazileri katıldı.

Yemekten sonra bir süre önce bölücü terör örgütü tarafından yaralanan Jandarma Üsteğmen Engin Özdemir evinde ziyaret edildi. Üsteğmen Engin Özdemir ve babası Muammer Özdemir, ziyaretten çok memnun kaldıkalarını söyledi. 1953 yılında Kore savaşında gazi olan Mehmet Özen ve 1974 yılında Kıbrıs Savaşında gazi olan Ekrem Uysal 2015 yılında terör örgütü tarafından yaralanan Üsteğmen Engin Özdemir bir araya geldi.

Geyve kaymakamı İlyas Memiş: "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik ve mareşallık rutbesinin verildiği bu günde şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bayrağımızın sonsuza kadar dalgalanması için en kıymetli  varlığı olan canlarını seve seve veren askerlerimize, polislerimize ne yapsak azdır. Allah onlardan razı olsun."dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geeyve Haber



1953 Kore gazisi Mehmet ÖZEN, 2015 Terör gazisi Engin ÖZDEMİR ve 1974 Kıbrıs gazisi Davut PEŞLİ

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs