Geri

AK Parti Seçim Startı Verdi

AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, mahalle toplantılarına teşkilat yöneticileri ve gençlik kolları ile birlikte hızlı başladı.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve ilçesi Sekiharman Mahallesinde geniş katılımlı bir mahalle toplantısı düzenleyen Irmak, katılan vatandaşlara uzun konuşmalar yaptı.

13 Yıllık AK Parti hükümetinin ülkeye sağladığı istikrarı savunan İlçe Başkanı Irmak, partisinin çalışmalarını ve hizmetlerini anlatarak hafızaları tazeledi.

Irmak, AK Parti’nin Sakarya ve ülke genelindeki kazanımlarını ana hatları ile anlatarak tek partili iktidarın önemini ve istikrarını geniş hatları ile dile getirdi.


Yapılacak olan ilk genel seçimlerde AK Parti’nin Sakarya'dan  7-0 çıkarma hedefinde olduklarını da Sekiharman Mahallesindeki geniş katılımlı toplantıda belirten Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak bu tür mahalle toplantılarının sıklaşarak, aralıksız devam edeceği de belirtildi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs