Geri

Lezzetli ve Görkemli iftar Sofraları Arayanlara

Asalet Izgara'da yükselen ızgara ve yemek kokuları lezzetseverleri cezbediyor...
Editör Editör

Türk mutfağının geleneksel lezzeti kebap ve et çeşitlerini yiyebileceğiniz çok fazla mekan var. Ama konu et olduğunda üstatların da dediği gibi zahmetli ve pişirmesi ciddi bir iş. Etin dinlenme süresi, pişme derecesi ve tabi damakta bıraktığı tadı iyi bilmek gerek. Lezzetli bir kebabın sırrı da bunların hepsinin bir araya gelmesiyle oluşuyor.


LEZZETİN ADRESİ


İşte bu sırrı iyi bilen bir mekan Asalet Izgara. Pamukova'da geniş ve şık konseptiyle her damak tadına hitap eden zengin et mutfağı, birbirinden lezzetli yemekleri, mükemmel servisi ile lezzetseverlerin vazgeçilmez yeri. Uzman yemek ustaları ve güler yüzlü çalışan personeli ile kendinizi aile ortamında hissedeceğiniz Asalet Izgara, adından gelen asillik ve eşsizliği ile Pamukova'nın en gözde mekanlarından biri.


ZENGİN SEÇENEK


Hazırlanan lezzetli ve doyurucu mönüleri ile Pamukova'nın buluşma noktası olan Asalet Izgara, konuklarının hem gözüne hem damağına hitap ediyor. Merkezi lokasyonu, modern çizgi ve geleneksel öğelerin harmanlandığı yalın ve şık tasarımı ile öne çıkan mekanda, Türk mutfağından seçme yemeklerle Ramazan'da da geniş bir yelpaze sunuluyor. Her bütçeye uygun üç Ramazan mönüsü ile Asalet Izgara ayrıca, toplu iftar organizasyonları için özel mönü oluşturma seçeneği de sunuyor.


Pamukova'da lezzet mekanı denilince ilk akla gelen Asalet Izgara; Yenice Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda, açık balkon teras ve kapalı mekan olmak üzere toplam 200 kişiye hitap ediyor

Geyve Haber/ Geyve.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs