Geri

Güneyin Aday adayı Ömer Erdem Sahada Çalışmaya devam ediyor

Uzunca bir süredir Sakarya’nın ilçelerine rutin ziyaretlerini sürdürmekte olan Erdem, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanları ile İlçe belediye Başkanlarına nezaket ziyaretlerine devam ediyor. 
Ali ARICI Ali ARICI

Ak Parti ilçe teşkilat başkanlıklarının yürütme ve yönetim kurulu toplantılarının çoğunlukla pazartesi ve Salı akşamları aynı saatlerde yapılmasının tanıtım açısından kendilerini biraz zorladığını ifade eden Erdem, yine de şevkle ve coşkuyla yetişebildiği bütün toplantılara katılmaya gayret ettiğini belirtti. 17 şubat Salı günü önce Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret eden Erdem ardından Arifiye ilçe Teşkilatında kendini tanıttı. Arifiye Belediye Başkanı sayın İsmail Karakullukçunun ve bazı meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda yaklaşık 5 dakika kadar konuşan Ömer Erdem çok büyük bir ilgi ve dikkatle dinlendi. Sonrasında söz alan İlçe Başkanı sayın Ethem Çınar Ömer Erdem’den övgüyle bahsetti ve kendisine iltifat etti. Toplu halde hatıra fotoğrafı çekiminden sonra kapıya kadar uğurlanan Erdem Erenler İlçe toplantısına yetişmek için Arifiye’den memnun ve moralli olarak ayrıldı.

Erenler İlçe teşkilatında yoğun bir ilgiyle karşılaşan Ömer Erdem başta divan olmak üzere salonda bulunan bütün yönetim ve delegelerle tek tek tokalaştı. İlçe Başkanı sayın Resul Erdoğan Yılmaz kendisini kürsüye davet ettiğinde sözlerine kürsülere karşı biraz zafiyetim var ancak yine de hak ihlali yapmamak için elinden gelen bütün gayreti ortaya koyacağım diye başlayan Erdem selamlamadan sonra kısa bir özgeçmiş hatırlatması yaptı ve ardından hem coşkulu ve hem de duygusal bir konuşma yaptı. Ülkenin genel meselelerine yöneticilerin en az kendileri kadar vakıf olduğunu vurgulayan Ömer Erdem sözlerine şöyle devam etti:’ Biz eskimez bir medeniyetin varisleriyiz. Dünyanın bütün mağdur ve mazlumlarının gözleri ülkemizin üzerinde. Biz geçmişte nasıl dünyamıza adalet ve mutluluk taşıdıksa bunu yine yapabiliriz. Yeter ki siyaseti bir hizmet ve bir medeniyet sevdası olarak görebilelim. Avrupa’da 22 ülkeyi gezdiğini ve batının insanın sadece cesedine çalışıp insan yönünü ihmal ettiğini ve merhametten mahrum bu uygarlığın artık inişe geçtiğini, artık ülkemizi ve dünyamızı daha aydınlık ve daha müreffeh ve mutlu bir geleceğin şafak anında olduğumuzu ifade etti.’

Konuşmasını batı uygarlığı ve İslam medeniyeti karşılaştırmaları ve örneklerle süsleyen gördüğü yoğun ilgi karşısında duygularını gizleyemedi. Ak kadroların gösterdiği bu zarif ilgiden çok memnun kalan Erdem, yöneticileri selamlayarak Erenler’den ayrıldı.

GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs