Geri

Veda yemeğinden ilk görüntüler

Geyve Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu'na Kaykamakamlık Kültür merkezinde veda yemeği verildi.
Ali ARICI Ali ARICI


















































Geyve Osmangazi ilköğretim Okulu Müdürü Mehmet Aydoğan Kaykamam Seyfettin Azizoğluna çiçek hediye etti.





Geyve Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu İstanbul-Güngören ilçesine atandığı için Kaykamakamlık Kültür Merkezinde veda yemeği düzenlendi.



Veda yemeğine geyvelilerin yanı sıra Alifuatpaşa, Taraklı, Pamukova ve Adapazarından çok sayıda sevenleri katıldı.



Toplantıda kendisine çeşitli hediyeler verildi. Seyfettin Azizoğlu:" Sakarya ve Geyve'nin benim kalbimde ayrı bir yeri vardır. Sizleri öz kardeş, öz abi gibi sevdim.Sizlere karınca kadar hizmet edebildiysem kendimi bahtiyar sayarım.Göstermiş olduğunuz sevgiden dolayı hepinize teşekkür ederim."dedi.



Pamukova Belediye Başkanı Feridun TURAN:" Kaymakam bey Güngören'e tayin oldu. Gelecekte yurdumuzun şirin bir iline vali olmasını arzu ediyoruz.Geçmişte Sakarya Valisi Hüseyin ATAK da Güngören de kaymakamlık yaptıktan sonra Ağrı iline vali olarak atanmıştı."dedi.



Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman:" Seyfettin Azizoğlu Geyve, Pamukova ve Taraklı da adeta eyalet kaykamakamlığı yaptı.Çalışmalarından dolayı teşekkür ederim."dedi.



Alifuatpaşa Belediye Başkanı Kenan ORAN:" Kaymakam Azizoğlu ile birlikte çalışmak benim için bir zevkti.Kendilerine yeni görevinde başarılar dilerim."dedi.



Yaklaşık 500 kişinin katıldığı davette Geyve belediye Başkan vekili Salih Etik, Pamukova belediye Başkanı Feridun Turan, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Alifuatpaşa belediye Başkanı Kenan Oran, Sakarya Millli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Geyve ilçe Milli eğitim Müdürü Alaattin Dişli, Türkiye Fırıncılar Odası Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, AKP Geyve İlçe Başkanı Murat Kaya, MHP Geyve İlçe Başkanı Alaattin Tınar, CHP Geyve ilçe başkanı Osman Erköse, Geyve eski Belediye Başkanı Atilla Zeytinoğlu, İl Genel meclis üyesi Şükrü Çelik, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Karaca, Geyve muhtarlar dernek Başkanı Süleyman Pınar, Geyve Koop Başkanı Ali Demir, Esnaf Odası Başkanı İsmail Bulur, Sulama Birliği Başkanı Özer Vurucu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, Geyve Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Akgül, ve çok sayıda halk katıldı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs