Geri

Geyve’de Genç Hafızlar Yetişiyor

Geyve Atapaşa Camii din görevlilerinden İsmail Yıldırım hocaefendinin öncülüğünde hafızlık yolunda ilerlemeye çalışan genç hafız adayları üstat hoca efendileri ile evlere konuk olarak hatmi şerif okumayı sürdürüyor.
Ali ARICI Ali ARICI

EVLERE KONUK OLUYORLAR

Geyve’ de Atapaşa Camii din görevlilerinden İsmail Yıldırım hoca efendinin öncülüğünde hafızlık yolunda ilerlemeye çalışan genç hafız adayları üstat hoca efendileri ile evlere konuk olarak hatmi şerif okumayı sürdürüyor. İsmail Hocaefendi ile genç hafız adaylarının hoca efendileri ile Kuran-ı Kerim okumaya devam etmesi ilçede herkesin takdirini topluyor.

 

Atapaşa Camii din görevlisi İsmail Yıldırım Hocaefendi“Kuran’ı Kerim’in Hazreti peygamber(sav)’e inmeye başlamasından günümüze kadar, islam âleminde ve memleketimizin muhtelif yerlerinde Kuran’ı Kerim’i ezberleyip hafız olma ünvanını alan kardeşlerimiz vardır. Memnuniyetle ifade ederim ki İlçemizde hafızların olduğu tarihi bir gerçektir. Kuran-ı Kerim şu günde varlığını koruyorsa, cenabı hakkın Onu koruması ve hafızlarımızın Onu ezberlemesi sonucu olmuştur diyerek genç hafız adaylarımıza başarılar diler daha nice hafızların yetişmesini temenni ederim” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs