Geri

Geyve Ormanlarının Planlaması Yapılıyor

Geyve Orman İşletme Müdürlüğünün bünyesinde bulunan orman alanlarının planlaması yapılıyor.

Editör Editör

Geyve Ormanİşletme Müdürlüğüne bağlı sekiz adet orman işletme şefliklerinin ormanalanlarıyla ilgili önümüzdeki 10 yıla ait planlama çalışmalarına ait protokolçalışması yapıldı.

 

Toplantıya; amenajman(yeni esaslara göredüzenlemek) rehberlik ve denetleme başmühendisleri Cavit Şahin ve MuratAltunal, Sakarya Orman Bölge müdür yardımcısı Halil Karadere, şube müdürleri AsalettinAksu, Ziya Karagüzel İsmail Bektaş,Geyve Orman İşletme müdürü Mustafa İşçioğlu,işletme müdür yardımcısı Mehmet Yurtgan, Orman İşletme şefleri ile ikimühendislik firması yetkilileri katıldı.

 

Yapılan çalışmalarhakkında şu bilgiler verildi: Mevcut ormanların ağaç türleri, servet durumlarıve yaşları ile ilgili arazi çalışmalarında sonra, bu ormanlara ait önümüzdekiyıllarda yapılacak bakım ve gençleştirme iş programı belirlenecektir.

 

Yapılan fonksiyonelplanlama ile ormandan sadece yapacak ve yakacak enval elde etmenin yanı sıra,tali ürünlerden( kestane, ıhlamur, mantar vb) rekreasyonel faydalanmalarınplanlanması da yapılıyor.

 

 

MehmetAYDOĞAN

Geyve Haber

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs