Geri

Otuziki Yıl sonra yaylada buluştular

1976 yılı Geyve Kazımpaşa İlköğretim Okulu Mezunları 32 yıl sonra,Pamukova'nın Öküz Yatağı Yayla(Plato)sında buluşup,eski günlerini yad ederek hasret giderdiler.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


Mangal hazırlanıyor



Izgaralar pişiriliyor



Sakarya-Pamukova ÖKÜZ YATAĞI PLATOSU'nun panoramik görüntüsü



Mütevazi yer sofrası hazırlanıyor



Bir grup arkadaşları mangalın yanmasını seyrediyor



Diğer bir grup ise mütevazi sofranın başında bekliyor



Diğer bir grup ise uzaktan izlemeyi yeğliyor



Erkek arkadaşları gelmiş,bayan arkadaşları değişik yerlerde olduğu için hazır bulunamamışlar



Masa başında pişirilecek ızgaralıklar hazırlanıyor



Bazı arkadaşları ızgara başında görev almışlar



Mütevazi sofrada sabırsızlıkla bekleyiş sürüyor



Arkadaşlarını bir araya getirmek için büyük bir gayret gösteren Sami BÖLÜKBAŞ(44)


1976 yılı Geyve Kazımpaşa İlköğretim Okulu Mezunları 32 yıl sonra Pamukova'nın Öküz Yatağı Yaylası'nda buluşup,eski günlerini yad ederek hasret giderdiler.


Geyve İlçe’si Kazımpaşa İlköğretim Okulundan 1976 yılında mezun olan, Sami BÖLÜKBAŞ ulaşabildikleri arkadaşlarına haber vererek Pamukova'nın Öküz Yatağı yaylasında buluşup, Dünün öğrencileri bugünün çocukları ve torunları ile bir araya gelerek 32 yıllık hasretlerini gidermenin sevincini yaşadılar.


 


Pikniği düzenleyen, Sami BÖLÜKBAŞ 'amacımız arkadaşlarımızla senede bir gün de olsa görüşüp hatıraları tazelemektir. Her sene toplantımıza Her yıl Temmuz ayının 2. veya 3. haftasında bir araya gelip eski günlerimizi yâd etmek üzere anlaştık. 35 arkadaştan bazılarının görevi gereği ve bazılarının da hanım oluşundan dolayı katılamadığını söyleyen BÖLÜKBAŞ,Mezun olan arkadaşlarımızı daha sonraki yıllarda bekliyoruz.Seneye Temmuz ayının 2. Pazar,veya 3. pazar günü buluşmak dileği ile..''dedi.


 


Pikniği düzenleyen Sami BÖLÜKBAŞ ve Mithat ŞENEL’in ızgarada pişirdiği Biftek ve Köfteleri yedikten sonra, Mustafa BEŞTEPE’ NİN yapmış olduğu demli Çay’ın tadı davetlilerin damaklarında kaldı.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs