Geri

KAYIP GENÇLER BULUNDU

Kayıp Gençler Geyve'ye geri döndü.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve ilçesinde 3 gün önce ailelerine haber vermeden ilçeeyi terk eden gençler bulundu.


Alınan bilgilere göre; 3 gün önce Antalya'ya gitmek üzere anlaşarak evden ayrılan Onur Arda Çakır, Ufuk Menteşe, ve Yakup Can Fırat üzerindeki paraları yeterli olmayınca Adapazarı'ndan yürüyerek Sapanca'ya gittikleri , paraları bitince de Geyve'ye döndükleri belirtildi.


3 GENÇ 3 GÜNDÜR KAYIP

Geyve ilçesi AlifuatpaŞa Mahallesinde yaşayan Onur Arda Çakır (16) ve Ufuk Menteşe (16) ile Tepecikler Mahallesinde yaşayan Yakup Can Fırat (16) 01.07.2014 tarihinden bu yana kayıp oldukları, ailelerinin ilçe Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları ile açığa çıktı.


Onur Arda Çakır'ın ailesine telefonunu satarak Ankara'ya gideceğini bildirdiği öğrenildi. Ufuk Menteşe ise sosyal paylaşım sitesinde diğer 2 arkadaşını etiketleyerek adresinde Güle güle Sakarya diye bir mesaj paylaştığı görüldü. Aileler çocuklarının bir an önce evlerine dönmelerini beklediklerini ve tanıyanların görenlerin yardımcı olmalarınıa açıkladı.


Olay ile ilgili araştırmanın ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapıldığı bildirildi.


Namık Cihan.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs