Geri

Aydın Üniversitesi Sarıgazi’de

İstanbul Özel Aydın Üniversitesi Anadolu Bil MYO Çocuk Gelişimi Programı bölümü,Geyve'nin Sarıgazi Köyü İlkokulu anasınıfı öğrencilerine hediye getirdi.
Editör Editör

Aydın Üniversitesi, okul müdürü Mehmet Emin Şimşir’in davetlisi olarak Sarıgazi Köyü İlkokuluna geldiler.

Geyveli Öğretim görevlisi Nurdan Erbir’in rehberliğinde Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri, Öğretim Görevlisi Nurperi Sayın, Öğretim Görevlileri Ayşe Dilşat Eker, Aksel Kahraman, Tuğba Eryiğit veTuğba Aktaş çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Sarıgazi İlkokulu müdürü Mehmet Emin Şimşir ve veliler davetlilere; gözleme, ayran ve kiraz ikram etti.

Okul müdürü Mehmet Emin Şimşir: “Davetimizi kabul edip okulumuza geldiğiniz ve öğrencilerimize hediyeler getirdiğiniz için teşekkür ederim.

Şair Ahmet Kutsi Kutsi Tecer’in babası yıllar önce Geyve’de tahrirat katipliği yapmış. Tecer de bu köyden ilham alarak Orda Bir Köy Var Uzakta şiirini yazmış.” dedi.


Öğretim Görevlisi Nurperi Sayın: “Öğrencilerimizin sosyal sorumluluğunu, toplumsal duyarlılığını artırmak, kendilerinden başkalarının da var olduğunu benimsetmek ve muhtaç olanlara yardım edebilme alışkanlığı kazandırmak için bu ziyareti gerçekleştirdik.

İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim üyeleri olarak daima öğrencilerimizle iç içeyiz. Takım ruhu ile görev yapmaktayız.

Geyveli arkadaşım Nurdan Erbil, sayesinde buraları tanıma fırsatı bulduk. Okul müdürü Mehmet Emin Şimşir, öğretmen Tuğçe Ordu ve Sarıgazi insanının yakın ilgisinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs