Geri

Çanakkale Gezisi

Geyve Cemal Gürsel Ortaokulu Çanakkale’nin tarihi ve turistlik yerlerini gezdi.
Editör Editör

Cemal Gürsel ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri Levent Sarı rehberliğinde  Çanakkale savaşlarının geçtiği Gelibolu yarımadası, Ecebat, Conkbayır, Abide, 57. Alay,Anafartalar,Seyit Onbaşı Anıtı ve Mecidiye Tabyalarını gezdi.

 

Çanakkale’de yaşanan olayları yerinde görüp   bir hayli duygulanan öğrenciler; vatan uğruna canlarını feda eden bu aziz şehitlerin torunları olarak, cennet vatanımızı ne zorluklarla, hangi fedakarlıklarla kazanıldığını yerinde gördüklerini, Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan o topraklardaki maneviyatın yerinde hissedilmesini sağlamak, nesillerimizin daha bilinçli, vatan sevgisi ve millet sevgisi ile yetişmesi için herkesin buraları görmesi gerektiğini belirttiler.

 

Çanakkale gezisine katılan öğrenci ve öğretmenler gezi boyunca bize her türlü kolaylığı gösteren ve lüks bir otobüsle gitme olanağı sağlayan Gündoğdu Turizm yetkililerine teşekkür ediyoruz dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs