Geri

Geyve'den Suriye'ye 2 Yardım TIR'ı Dualarla Uğurlandı-VİDEO

Yardımeli Derneğinin Organize ettiği Geyve ve Pamukovalı yardımseverler, Suriye’ye 2 TIR dolusu yiyecek yardımı gönderdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen TIR’ları uğurlama törenine ilçe kaymakamı İdris Akbıyık, belediye başkanı Murat Kaya, Yardımeli derneği temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Geyve kaymakamı İdris Akbıyık ve belediye başkanı Murat Kaya yaptıkları konuşmada, Suriye’deki kanı durdurmak ve madur insanların derdine melhem olmak için uğraşanllara teşekkür ettiler.


Suriye'de yaşanan savaş nedeni ile açlığa karşı kampanyayı başlattıklarını dile getiren Yardımeli Geyve Temsilcisi Yasin Çay: " Dünya'da ve Türkiye'de yaşanan dramlar konusunda bundan sonra da yardımları devam ettireceğiz" dedi.


Yardım Eli Geyve gönüllüsü Ahmet Erol yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “Uluslar arası yardım kuruluşu olan Yardım Eli Derneği ve Geyve Eksen Derneğinin başlatmış olduğu kampanyaya desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. Bu TIR’lar gıda maddesiyle birlikte kardeşlik duygularımızı da götürüyor. İman varsa, imkan da vardır. Dünyanın neresinde olursa olsun, rengine, ırkına bakmadan mazluma el uzatmalıyız.”dedi. Yapılan dudan sonra iki TIR, Pamukovalı Mustafa Ün rehberliğinde Suriye’ye gitmek için yola çıktı.


Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs