Geri

Geyve'den Kan Bağışı

Türkiye Kızılay Geyve Şube Başkanı Basri Bölükbaşı'nın yaptığı Kan Bağışı kampanyasına Diyanet-Sen,Öğretmenler,Memurlar ve Halkın katılım oranı yüksek oldu.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN



Türkiye Kızılay Geyve Şube Başkanı Basri BÖLÜKBAŞI ve aile efradı kan bağışını yakından takip etti.





Kan bağışı yapanlar arasında Veteriner Hekim Murat KEFELİ de vardı.





Kan bağışı yapanlar arasında Diyanet-Sen Geyve Temsilciliği'nden İmam-Hatip Mehmet KAYMAK ve İmam -Hatip Hasan GÜMÜŞ de vardı.





Kan bağışı yarışında esnaflar da vardı.





Seyyar sedye'lerde hiç boş yer yoktu.















Kan bağışı yapmak için gelenlerin gerekli işlemleri yapılıyor.





Sakaryadan gelen Kızılay Kan Bağış Ekibi Başkanı Dr.Süheyla KAHRAMAN





Türkiye Kızılay Geyve Şube Başkanı Basri BÖLÜKBAŞI



Türkiye Kızılay Geyve Şube Başkanı Basri BÖLÜKBAŞI'nın yaptığı kan bağışı kampanyası Diyanet-Sen Geyve temsilciliği,Öğretmenler,Memurlar ve Halkın katılımıyla gerçekleşti.



Türkiye Kızılay Geyve Şube Başkanı Basri BÖLÜKBAŞI; Geyve Haber Muhabirimize kan bağışı ile ilgili şunları dedi:Geyve İlçemizde Kızılay'ın şubesi olmadan evvel yapılan bağışlarda toplanan kan 15-20 şişeyi geçmediği söyleniyor.Bizim önceden yaptığımız duyuru ve davet ilanlarıyla bizim aldığımız kan bağışı 100 şişenin üzerinde oldu.Davetimize katılıp kan bağışında bulunan tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ederiz.



Sakarya'dan gelen kan bağışı toplama Ekip Başkanı Dr.Süheyla KAHRAMAN;Geyve Haber Muhabirimizin kendilerine sorduğu suale şöyle cevap verdi:Sakarya Kızılay Kan Merkezi'miz,kan bağışı toplama yarışında Türkiye genelinde 2. gelmektedir.Bizim topladığımız bağış kanlar kesinlikle ziyan olmamakla birlikte talep edilen yere en kısa zaman içinde ulaştırılmaktadır.Bugün Geyve İlçesinden toplamış olduğumuz kan rekor bir seviyeye ulaşmıştır.Dedi.



 



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs