Geri

Geyve’de bir ilk Daha Gerçekleşti!

Geyve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu, Halk ile Profesyonel Sporcular için Cumhuriyet Bayramı Bisiklet yarışları etkinliği yapıldı.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlığı ile Geyve Belediyesi’nin katkılarıyla İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü öncülüğünde Geyve’de halka açık olan bisiklet turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuva kapsamında ayrıca, profesyonel sporculara yönelik yarışmada yapıldı.

Geyve’de ilk defa 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Bisiklet yarışması düzenlendi. Hem profesyonel lisanslı bisikletçilerin hem de amatör bir şekilde bisiklet kullanan tüm vatandaşların katıldı. Elvanbey İmareti yanından Start verilerek başlayan yarış, Geyve Devlet Hastanesi önünden dönüşü yapılarak, başlangıç noktasına gelindi. Geyve ilçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arasında yapılan organizasyon kapsamında Konyalı Alibey Caddesi trafiğe kapatıldı. 

Arifiye Gençlik Merkezi'nden 17 kişi katıldı. Sakarya Gençlik Merkezi'nden profesyonel olan bisikletçileri de geldi.

Halk turnuvasında ayrıca 3 adet bisiklet kura ile sahiplerini buldu. Ödüller; Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Geyve Belediye başkanı Murat Kaya ile Nurcan Tabakoğlu tarafından verildi.

NOT: Fotoğrafların devamı gelecek...

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs