Geri

Bizimsakarya Gazetesinin anketi sonuçlandı

Bizimsakarya Gazetesi internet sayfasında gerçekleştirdiği anketin sonuçlarına göre, Geyveli internet kullanıcılarının yüzde 57’si, eski Belediye Başkanı Mehmet Kır’ın cezaevine girinceye kadar verdiği hizmetleri başarılı buluyor
Ali ARICI Ali ARICI



Bizim SAKARYA’nın internet sayfasında, Geyve Belediyesi için gerçekleştirilen anketten ilginç sonuçlar çıktı. Mehmet Kır’ın cezaevine girmeden önceki dönemi başarılı bulan Geyveli internet kullanıcıları, İdris Çakır dönemi için olumsuz oy kullandılar.



Ankette oy kullananların yüzde 57’si, “Mehmet Kır cezaevine girene kadar yürüttüğü görevinde başarılı oldu mu” sorusuna “Evet”, yüzde 43’ü de “Hayır” oyu kullandı.



 



“Kır’ın cezaevine girmesinden sonra göreve gelen İdris Çakır’ı başarılı buluyor musunuz?” sorusuna ise yüzde 36 oranında “Evet” oyu kullanılırken, okurlarımızın yüzde 64’ü “Hayır” yanıtını verdi.




 



“İdris Çakır, bir dönem daha belediye başkanlığı görevini yürütmeli mi?” sorusuna gelen yanıtların oranı da, bir önceki soruya verilen yanıtların oranına paralel çıktı. Geyveli internet kullanıcılarının yüzde 29’u İdris Çakır’ı bir dönem daha belediye başkanı olarak görmek istediğini bildirirken, yüzde 71’i aksi yönde oy kullandı.




 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs