Geri

Geyve Kaymakamından 2007'ye İlk Mesaj

Geçmişi M.Ö 4000’li yıllara giden tarihi şehrimiz Geyve ,başlatmış olduğu kalkınma ve gelişme hamlesini 2007 yılında da kesmeden devam ettirecektir.
Ali ARICI Ali ARICI

2006 yılında Köydes Projesi kapsamında Geyve Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 72,5 km köy yolları asfalt yapılmıştır.Artık bütün köylerimize asfalt yollardan ulaşılmaktadır.İçme suyu şebekesi olmayan köyümüz kalmamıştır.



Hizmet Birliğince eğitim ve öğretim hizmetlerinin iyileştirilmesi ve Sakarya ilinde Geyve’mizi 1.sıraya çıkarmak için başlatılan yatırım çalışmaları, 2006 yılında da hızla devam etmiştir. İlçemizde 8 derslikli ilköğretim okulu ile 16 derslikli ilköğretim okulu inşaatı bitirilmiştir. Bu çerçevede 2007 yılında da bir Anadolu Lisesi inşaatı ile çok amaçlı salon yapılması programımıza alınmıştır. İl Genel Meclisinde de onaylanması halinde bu yıl içerisinde bu iki hizmette ilçemize kazandırılmış olacaktır.



İlçemizin en büyük ihtiyacı olan Eğitim ve Kültür Merkezinin inşaatına başlanmıştır.Bu yıl içinde bu binayı da ilçemizin hizmetine sunma gayreti içerisinde olacağız.



İlçe hastanesi modern bir görüntüye kavuşturulmuştur.Ayrıca Acil Servis ve Polikinlik hizmetleri için ek bina da bitirilme aşamasına gelmiştir.Hayırsever vatandaşımızca da hastanemize yapılan destek ve katkılarla mevcut ana binada fiziki iyileştirmeler yapılmış olup,odalar 2’şer kişilik banyolu-WC li hale getirilmiştir.Ameliyatahane ve labratuar için gerekli tıbbi cihazlarda alınma aşamasına gelmiştir.Bu güzel ve başdöndürücü çalışmaları ve hizmetleri dolayısıyla başta devlet hastanesinin başhekimi olmak üzere ,çalışkan ve gayretli idari ve teknik personele teşekkürlerimi bir borç bilmekteyim.Sağlık hizmeti alanındaki hedefimiz önce Sakarya’yı yakalamak; ki şu anda bu hedefe yaklaştığımızı sevinerek ifade edebilirim,sonra Sakarya’yı geçmektir.Çalışkan ve hizmet aşkıyla dolu bu kadronun bu hedefi yakalayacağına yürekten inanıyorum.



Bu yılın sonunda daha gelişmiş,daha güzelleşmiş bir Geyve’de buluşmak dileğimle;



Selam ve Saygılarımla.


Seyfettin AZİZOĞLU


Geyve Kaymakamı















 



 



 



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs