Geri

Dişli, Best FM’e Konuk Oldu

AK Parti Genel Başkan Danışmanı AK Parti Milletvekili adayı Şaban Dişli, Best FM de Ufuk Karcı’nın hazırladığı konuşan Türkiye Seçim Özel programının konuğu oldu.
Editör Editör

Türkiye’nin en çok dinlenen radyo programı olan Best FM de canlı yayına çıkan AK Parti Milletvekili adayı Şaban Dişli, Ufuk Karcı’nın sorularını samimiyetle cevapladı. AK Parti’ den önce geçici bütçelerle ülkenin idare edildiğini söyleyen Milletvekili adayı Şaban Dişli, “ 3 ay sonra ne olacağı belli olmazdı. AK Parti ile birlikte ülkede bir güven ve istikrar ortamı gelişti. 3 yıllık bütçeler yapılmaya başladı. İş dünyası önünü gördü, yatırım yapmaya başladı. 7 Haziran seçimlerinden sonra bu istikrar ortamı bozuldu. İnsanlar yarın ne olacağını kestiremediği için yatırımlar durdu. Ekonomide adeta patinaj yapmaya başladık. O Nedenle önce siyasi istikrar gerek. Vatandaş bu süreçte bunu çok iyi gözlemledi ve 1 Kasım’da sandık başına gittiğinde ülkenin istikrarı için oyunu kullanacaktır.” şeklinde konuştu.

Sakarya’da yapılan seçim çalışmalarının yanında ülke gündemini de değerlendiren Dişli, 1 Kasım’da vatandaşları elini vicdanına koyarak oy kullanmaya davet etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs