Geri

Alifuatpaşa’da Akademisyenlere Sabah Kahvaltısı

Alifuatpaşa belediye başkanlığı İlk adım Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Hasan Kargın ve Yönetim Kurulu ‘Samsun’dan Sakarya’ya Cumhuriyet Yolculuğu’ konulu panel verecek olan Erzurum Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü emekli öğretim üyesi Prof.Dr. Enver Konukçu, Erzurum Atatürk Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr Enis Dayı, Erzurum Atatürk Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü öğretim üyesi Prof. Dr. Serpil Sürmeli, Prof. Dr. Enis Şahin, Doç.Dr. Bünyamin Kocaoğlu, SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selçuk Ural, program koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Emin Sezer ile beraber Samsun’dan gelen şube üyelerine Alifuatpaşa Sosyal Tesisleri’nde kahvaltı verildi. Kahvaltıda Geyve kaymakamı İdris Akbıyık ve Alifuatpaşa belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık hazır bulunurak ev sahipliği yaptı.

Editör Editör

Kahvaltıdan sonra misafirler Alifuatpaşa Kuvay-ı Milliye müzesi ve Alifuatpaşa’da bulunan II. Bayezıd tarihi köprüsünü gezdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs