Geri

GETEF'in açtığı Fuar bugün kapanıyor

Geyve Eğitim ve Teknoloji Fuarı 2008 (GETEF)bugün sona ermiş bulunmaktadır.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


















Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi bünyesinde açılan,Geyve Eğitim ve Teknoloji Fuarı 2008 (GETEF)bugün sona ermiş bulunmaktadır.Üç gün boyunca ziyaretçilere açık olan Fuarı yaklaşık olarak Beşbin(5.000)kişinin gezdiği tahmin edilmektedir.METEM Müdürü Metin ÇİL,Fuar'la ilgili olarak görüşlerini Geyve Haber Muhabirimize şöyle açıkladı:Fuar'ın hazırlıklarına Şubat ayından itibaren başlanmış olup organizasyonunu Geyve METEM üstlenmiştir.stantların yapımı ve dizaynı METEM Atölyelerinde Öğretmenleri nezaretinde öğrenciler tarafından imal edilmiştir.Geyve Merkezinde bulunan 14 İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu'nun Fuarımıza katkılarıyla,Öğrencilerimizin 2007-2008 yılında ürettikleri ürünler sergilenmiştir.Fuarımız Geyve Halkından büyük ilgi görmüş olup ziyaretçilerimizin böyle faaliyetlerin gelecek yıllarda da mutlaka devam etmesi gerektiğini söylemişlerdir.


Organizasyon Komitesi olarak GETEF 2009'u şimdiden planlamaya başlamış bulunmaktayız.Diyen ÇİL sözlerini şöyle sürdürdü:Gelecek sene okullarımızın yanına Esnafımızıda katarak eğitim seminerleri ve eğlence showları planlamakyayız.Geyve'lilerin böyle büyük organizasyonu hakettiğini düşünmekteyiz.Fuarımıza destek veren başta Geyve İlçesi Kaymakamı Seyfettin AZİZOĞLU'na,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve bütün okul Müdürleri'ne Teşekkür ederiz.GETEF 2009 da buluşmak dileğiyle.Diyerek sözlerini bitirdi.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs