Geri

Bakan yazıcı sertifika törenine katıldı

Büyükşehir Belediyesi ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Valilik ve Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen İşletmelerde Hijyen, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitim programı kapsamında sertifika töreni düzenlendi.
Ali ARICI Ali ARICI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve SESOB işbirliği ile düzenlenen İşletmelerde Hijyen, İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Töreni’ne katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, “Sakarya’da sağlanan birlik ve beraberlik, başarının en önemli unsurudur. Geleceğe emin adımlarla yürüyen Sakarya’da bu başarının mimarlarını canı gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’nın her alanda kendini geliştirmesi ve yenilemesi için üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Valilik ve Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen İşletmelerde Hijyen, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitim programı kapsamında sertifika töreni düzenlendi. Hendek Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Sakarya Vali Yardımcısı Hikmet Dinç, AK Parti Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Şaban Dişli, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu, SESOB Başkanı Hasan Alişan, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükşehir’in desteği
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Esnaf odaları olarak bizlerin ilk amacı esnafımızın gelişimine katkı sağlamaktır. Biz bünyemizde kendimizi yenilemek istiyoruz. AVM’lerle ilgili rekabet konusunun ciddiyetini biliyoruz. Biz onlardan şikayetçi olmak yerine, kaliteli hizmet sunarak, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini göz önünde bulundurarak kaybolan müşteri potansiyelini geri getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda esnaf ve sanatkarlarımıza eğitimler vermekteyiz. Eğitimlerimizin hepsini Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğiyle yapıyoruz. Huzurlarınızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca, esnaf ve sanatkarlarımız adına Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı’ya teşriflerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakan Yazıcı’ya teşekkür
SESOB Başkanı Alişan’ın ardından söz alan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “Sayın Bakanımız Hendek’te ki roman vatandaşlara yönelik projeye destek oldu. Bunun için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugün sizleri burada ağırlamaktan onur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Değişen Sakarya
Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ülke genelinde devam eden değişimin Sakarya’da da sürdüğünü belirtti. Başkan Toçoğlu, “Son yıllarda ülkemizde her alanda yaşanan değişim şehrimizde de ciddi şekilde hissedilmektedir. Hükümetimizin desteğiyle Sakarya’da yaşanan değişimi doğru okumak ve bu değişime uygun bir anlayışla hareket etmek adına süreçleri yakından izliyor, kendimizi ve kentimizi yeniliklere açıyoruz. Bu yeni süreçler karşısında daha kaliteli hizmet sunmak adına nasıl kendimizi yeniliyorsak yeni duble yollar, meydanlar, yeni yaşam alanları, arıtma tesisleri inşa ediyorsak aynı şekilde şehir sakinlerinin de kendilerini geliştirmeleri adına sosyal projeleri her alanda destek veriyoruz” diye konuştu.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs