Geri

SML’de Veda ve Karşılama Yemeği

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde hem uğurlama hem de hoş geldin yemeği bir arada yapıldı.

Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Soğuksu Doğan Alabalık Tesislerinde düzenlenen yemeğe ASML müdürü Ahmet Şengül, müdür yardımcısı Ahmet Akkuş eşleriyle birlikte katıldı. Okul müdürü Şengül, İzmir’e öğretmen olarak atanan Ertan Karaoğlu ve Aliağa Devlet Hastanesinde müdür olarak göreve başlayan Figen Karaoğlu’na çiçek ve plaket verirken: “Ertan Bey’in insani ilişkileri, öğrencilere yaklaşımı, sosyal yönü ve bilgisayardaki ustalığı takdire şayandır. Keşke okulumuzdan ayrılmasaydı. Karaoğlu çiftine İzmir’deki görevlerinde de başarılar dilerim..” dedi.

 

Öğretmen Ertan Karaoğlu: “Meslek hayatımın en güzel günleri Geyve Sağlık Meslek Lisesinde geçti. Siz değerli arkadaşlarım sayesinde, öğretmenliğin tadına vardım. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal ediniz.”dedi.

 

ASML müdür yardımcısı Ahmet Akkuş, okula yeni atanan; Esra Dinç, Burcu Bostancı, Mehmet Baştürk ve Fatih Uysal’a çiçek verirken: “Okulumuzda göreve yeni başlayan bu arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.” dedi.

 

Yemeğe katılan öğretmenlerden Şeref Bulut, Adem Oruç; Büşra Karakuş, Derya Yaman ve Zülal Orhan yaptıkları konuşmalarda duygusal anlar yaşandı.  

 

 

Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs