Geri

MEM’den Öğretmenlere Toplantı

Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Geyve ve Köylerinde bulunan ilk ve orta dereceli okul öğretmenleriyle bir toplantı yaptı.

Editör Editör

Öğretmenler ile Yeni Yılın İlk Toplantısı

Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan, 2013 – 2014 Eğitim ve Öğretim Yılının ilk öğretmenler toplantısı, Alifuatpaşa Cemal Gürsel Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programa iştirak eden ilk ve orta öğretimde görevli öğretmen ve idareciler kapı önünde bulunan cetvellerini imzaladı.

Program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının birlikte söylenmesi ile başladı.

Geyve MEM Beşir Nalbant, hoş geldiniz ve başarı dilekleri ile başladı. 

Nalbant: “2013 – 2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Hazırlıkları ve yeni yıla ait moral – motivasyon amaçlı konuları anlatacağız.

Milli Eğitimin Temel Amaçları ve bu konudaki çalışmalarımızı şimdiye kadar neler yaptık? Şimdiden sonra koyacağımız hedeflere nasıl yaklaşmamız lazım. Daha iyi yerlere gelmek istiyorsak, önceki çalışmalarımızdan daha iyi performans yakalamamız gerekiyor.

Bir eğitim-öğretim süreci içinde yapacağımız tüm etkinlikleri, bütün çalışmalarımızı yıllık çalışma takviminde belirtilmeliyiz. Beraberce planladığımız hedefe ulaşacağımıza eminiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

Geyve MEM Beşir Nalbant

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs