Geri

Alifuatpaşa Belediyesinden 3. Geleneksel İftar

Alifuatpaşa Belediyesi'nin 3. İftar organizasyonu gerçekleşti.

Editör Editör

Alifuatpaşa Belediyesi, protokol ile vatandaşı, 3. geleneksel iftar yemeğinde buluşturdu.


Alifuatpaşa Belediyesi tarafından meydanda düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Sakarya milletvekili Şaban Dişli, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe başkanı Muhittin Irmak, Sakarya MEM Şube müdürü Alaattin Dişli, Geyve KOOP Başkanı Ali Demir, Geyve Muhtarlar Dernek başkanı Süleyman Pınar, Geyve Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Yıldız, Geyve Yerel Kültür Dernek başkanı Namık Cihan, Sakarya Engelliler Dernek başkanı Bülent Dik, Geyve Engelliler Dernek Başkanı Özlem Baş, Geyve Müftüsü Ali Erhun, Geyve Yerel Kalkınma Derneği Başkanı Recep Akbaş ile yönetim kurulu ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Alifuatpaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla verilen iftar öncesinde, işadamı Cihan Saraç ile birlikte, iftara katılan vatandaşlarla tek tek el sıkıştı ve bir süre sohbet etti. Milletvekili Şaban Dişli, aday adaylığı konusunda destek verdiği işadamı Cihan Saraç ile bu kez Alifuatpaşa beldesinde birliktelik mesajı verdi. 

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, iftara AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ile birlikte katılırken, Kaya ve Irmak, vatandaşlarla olan sohbette Dişli ve Saraç’a da eşlik etti.


Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemeğe çok sayıda katılım olduğu gözlenirken, başkan Çalık’ın davetlileri ilgiyle karşılaması dikkatlerden kaçmadı.

İftar yemeğinin ardından dualar edildi ve sonrasında konuşmalara geçildi.


Çalık’tan açılış konuşması

İftar yemeğinde açılış konuşmasını yapan Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık, geleneksel hale gelen iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.

Çalık, bu iftarın üçüncü ve sonuncusu olduğunu da sözlerine ekledi.

Dişli’den Alifuatpaşa halkına mesaj

İftar yemeğinde kürsüye gelen Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli de konuşmasında Alifuatpaşa halkına mesajlar verdi.

Dişli, Alifuatpaşa’nın ihtiyaçlarını yakından bildiğini belirterek, bu ihtiyaçların en kısa sürede giderilmesi konusunda üzerlerine düşeni yapacaklarını, başbakanın ülkeyi düzlüğe çıkarma mücadelesini takdir ettiklerini anlatan Şaban Dişli, Suriye ve Mısır meselesine hükümetin gerekli hassasiyeti gösterdiğini de anlattı.

Tasavvuf Musikisi büyüledi

Alifuatpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde sahne alan Tasavvuf Musiki Grubu davetlileri büyüledi. Renkli geçen programda sahne alan grup, meydanı dolduran çok sayıda kişiye manevi haz yaşattı. 

Görsel efektlerle belediyenin yaptığı 2 yıllık çalışma anlatıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs