Geri

DenizBank’tan GEYVE’ye İftar yemeği

DenizBank, Geyve’de iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren önde gelen isimleri ile buluştu.
Ali ARICI Ali ARICI

Tarım sektörünün gelişmesi yönunde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenlikçi ürünler ile tarım sektörüne en büyük yatırımı yapan özel banka konumunda bulunan DenizBank, Türkiye’nin her bölgesindeki üreticileri, elindeki tüm imkanları kullanarak desteklemeye devam ediyor. Banka, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçilerin dünya arenasındaki rekabetci gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

DenizBank, bu kapsamda 31 Temmuz 2013 Çarşamba akşamı Geyve’de iftar yemeği verdi. Bölgede faaliyet gösteren, tarım sektörünün ileri gelenlerine verilen ve Saygın Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine, Geyve Şube Müdürü Mehmet Şahin Kara, Geyve Pamukova ve Taraklı İlçe Tarım Müdürleri, Geyve Pamukova ve Taraklı Ziraat Oadası Başkanları, Birlik Başkanları ve Köy Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

DenizBank, tarımda özel bankalar arasında birinci sırada

DenizBank, Geyve Şube Müdürü Mehmet Şahin Kara, verdikleri iftar yemeğine ilişkin yaptığı değerlendirmede, tarım sektörünün sürdürdükleri yoğun faaliyetler sekterö sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduklarına dikkat çekti. Her zaman üreticinin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Kara, DenizBank, tarım sektörüne aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak bakıyor. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizle tarım sektörünün karar vericileriyle bir araya gelmekten mutluyuz önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettireceğiz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.


GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs