Geri

Duraklar Yenilendi

Geyve Şehir İçi ve Caddeler üzerindeki otobüs durakları yenilendi. Durak olmayan yerlere de durak koyuldu.

Editör Editör

Geyve Belediyesi şehir merkezi ile mahallelerde bulunan otobüs duraklarını modern duraklar ile yeniledi.

Özellikle yağışlı havalarda otobüs bekleyen vatandaşlara çile yaşatan eski otobüs duraklarının yenilenmesi, daha modern ve estetik olarak göze de hitap etmesi vatandaşlar arasında olumlu karşılandı.

Bazı vatandaşlar ise şöyle konuşmaktan kendilerini alamadı: “Duraklar güzel. Lakin şeffaf olduğundan dolayı güneş halkın üzerine düşüyor. Oturaklar ise, zayıf insanlara göre 4, kilolulara göre 3 kişilik konumda olmuş. Oturaklar daha da geniş olabilirdi.”şeklinde konuştu.

Başkan Kaya: “Vatandaşlarımız otobüs duraklarında beklerken Yağmurlu ve soğuk havalarda ıslanmamaları için bütün durakları modernleştirdik. 1 yıl öncesine kadar Geyve’de otobüs durakları küflenmiş demirler ve kötü görünümü ile oldukça çirkin ve halk sağlığını tehdit eder durumda idi. Yenilenen son derece estetik otobüs durakları kentimize değer kattı. Belediye olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz, yeni duraklarımız vatandaşımıza hayırlı olsun.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs