Geri

Şehit ve Gazi Ailelerine İftar

Kaymakamlık Şehit ve Gazi Ailelerine İftar verdi.

Editör Editör

Geyve Kaymakamlığı tarafından, Güneydoğu Şehit-Gazi ailelerine ve Kıbrıs Gazilerine İlhan Tan Tesisleri “Saklı Bahçe”de iftar düzenlendi.

Kaymakam İdris Akbıyık ve Eşi konuklarını kapıda karşıladı ve masaları tek tek dolaşarak hoş geldiniz dedi.

İftara; Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Eşi, Garnizon Komutanı Lütfü Varol, İlçe Emniyet Müdürü Ali Sarıkaya ve Eşi, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Kürşat Kendir ve Eşi Hâkime Merve Kendir, Hakim Ekrem Karadere, Hakime Filiz Karadere, Cumhuriyet başsavcısı Erkan Akbaş, İl Genel Meclisi üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık, Geyve Müftüsü Ali Erhun, Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, Geyve’de faaliyet gösteren STK Başkanları, Oda Başkanları, Şehit – Gazi Aileleri iştirak etti.

İftar programında Protokol Üyeleri için ayrı bir masa düzenlenmedi.

Gelen misafirler protokol masalarına dağılarak yemek yedi. Bu yeni uygulamanın gelecekte de devam edeceğini açıklayan Kaymakam Akbıyık: “Ayrı masalarda konuklarla birlikte olmak daha sıcak bir ortam ve sohbeti sağlıyor.” dedi.

İftar programında Kaymakam Akbıyık, kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

Müftü Ali Erhun yaptığı yemek sonu duasında, gecenin önemine de değindi.

İftara davet edilen 130 misafirler yemek sonunda kendilerini uğurlayan Kaymakam Akbıyık ve Eşine, iftar için teşekkür ederek iyi dileklerini sundu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs