Geri

İl Genel Meclis Üyesi Osman Erköse Saldırıya Uğradı İddiası

"İl Genel Meclis Üyesi Osman Erköse Saldırıya Uğradı İddiası"
Editör Editör

Geyve İl Genel Meclis Üyesi Osman Erköse, bugün Geyve Belediye Başkanı şoförü olduğunu iddia ettiği C.O.'nun fiili ve sözlü saldırısına uğradığını ifade ederek, emniyete şikayet beyanında bulundu.Erköse, şikayet beyanında, bugün öğleden sonra Geyve Belediye Parkı'nın yan tarafında bulunan ATM'lerin önünde Geyve Belediye Başkanı şoförü olduğunu iddia ettiği C.O. tarafından fiili ve sözlü saldırıya uğradığını ifade etti.

Olay esnasında görgü tanığı ve şahit olabilecek kimsenin olmadığını belirten Erköse, C.O.'dan davacı olduğunu beyan etti.

İşte Osman Erköse'nin saldırıyla ilgili BASIN AÇIKLAMASI

Saygı değer Basın Temsilcileri:

Sakarya’nın Geyve İlçesinde Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Bulunmaktayım,12 Temmuz günü Geyve İlçesinde Öğle namazını müteakip iştirak ettiğim Cenaze namazına gittiğimde cenazenin defin işlemi için mezarlığa gitmiş bulunmaktaydım. Bu esnada Geyve Belediye Başkanının makam aracının Mezarlıkta defin işlemi yapılırken Mezarlık çevresindeki vatandaşların makam aracının neden boş yere çalıştığını aralarında konuşurken şahit oldum ve çalışır vaziyette olan aracı kendim de fark ederek,  boş yere çalıştırılmaması için makam Şoförünü C.O’u uyardım, cenaze defin işlemi bittikten sonra Geyve merkezinde makam aracı şoförü  C.O. makam aracıyla yanıma gelerek tarafıma tehdit, küfür ve hakaretlerde bulunarak tarafımı darp etmek istedi aracımla olay mahallinden uzaklaşarak polis merkezine gittim ve  Geyve Belediye Başkanının  Makam Aracı Şoförü C.O.’dan şikayetçi olmuş bulunmaktayım.

Başımdan geçen bu çirkin ve talihsiz bu olayı kamuoyuna siz saygı Basın Temsilcileri aracılığıyla paylaşmak istedim.

Sevgi ve saygılarımı arz eder hayırlı ramazanlar dilerim.

Osman ERKÖSE

İl Genel Meclis Üyesi

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs