Geri

METEM'in Defilesi Çok Beğenildi

Geyve METEM'in düzenlediği yıl sonu defilesi seyircileri hayran bıraktı, elbiseleri sunan öğrenciler mankenlere taş çıkarttı.
Editör Editör

METEM'in yıl sonu defile programına; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık ile eşi, İlçe MEM Mehmet Salih Canbal, SAÜ Geyve MYO Müdürü Nermin Akyel, METEM Müdürü Tekin Bayer, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın birlikte okunması ile başladı.

Geyve METEM Okul Müdürü Tekin Bayer: “Okulumuzun Kız Meslek Lisesi Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan defile programına hoş geldiniz. Geyve Kaymakamlığı'nın başlattığı "Bir Kitap, bir İnsan ile Bir İnsan, Bir Proje" programı dahilinde biz her öğrenciye bir proje yapmasını öğrettik. Okulumuzda okuyan her öğrenci bir projeye imza atmıştır. Başarılara imza atan METEM ailesi olarak kültürel faaliyetlerin içinde olmaktan, bu gençlerimizi buralarda görmekten büyük mutluluk duymaktayız. Kısaca faaliyetlerimizden bahsetmek istiyorum; biz karate de varız Türkiye 3. olduk. Voleybolda da varız, ilçede ki bütün müsabakalara katıldık, derecelere girdik. Biz, en büyük övünç kaynağımız projelerde de varız. İldeki proje yarışmalarında bütün dereceleri aldık. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Şenliğinde de varız. 5 yıldır kupaları alıyoruz. Bu kupaları alan tek okul biziz. Kız Meslek Lisesi Bölümü öğrencilerimizin hazırladığı bu projeler topluluğu da tabi ki gönlümüzün huzuru. Bu gençler ile bu geceyi hazırladık. İyi eğlenceler.”şeklinde konuştu.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık: "Kaymakamlığımız tarafından hazırlanan "Bir Kitap, Bir İnsan ile Bir İnsan, Bir Proje"nin "Bir Kitap, bir İnsan"kısmı uygulanıyor idi. Projenin ikinci kısmı olan "Bir İnsan, Bir Proje"kısmını da METEM müdürü Tekin Bayer unutmayıp uyguladığı için kendilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz."dedi.

Gültekin Tesislerinde düzenlenen yıl sonu defilesinde METEM'in öğrencileri; el emeği göz nuru, kendi diktikleri elbiseleri yine kendileri giydi. Defileyi METEM müdürü Tekin Bayer, müdür yardımcısı Hatice Özbudak, Seyhan Aydın, Şeyma Kocatepe, Yasemin Bayer, İlknur Bekiroğlu, Çocuk Gelişimi ve Giyim Bölümü öğrencileri hazırladı. Programın sunuculuğunu Edebiyat öğretmeni Çağla Erboğa yaptı.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs