Geri

Saadet Partisinden "Tüm Zalimlere Lanet Mitingi"

Saadet Partisi, başta Arakan ve Suriye olmak üzere dünyada yaşanan zulümler için İstanbul Kadıköy Meydanında büyük bir miting düzenliyor.
Editör Editör
Saadet Partisi Geyve İlçe Başkanı İrfan TUFANOĞLU: "Şu anda hala devam etmekte olan Arakan ve Suriyede'ki zulüm devam ediyor. Son bir kaç ay içerisinde onbinlerce insan katledildi. Sözümona hayvanlara zarar vermemek için et yemeyip güya vejeteryen beslenen, kendilerini dünyaya sakin, huzurlu, barışsever diye takdim eden budistler, Arakanda son 2 ay içerisinde 30.000'den fazla müslümanı tecavüz ederek, diri diri yakarak ve değişik yöntemlerle katletti. Birleşmiş Milletler ve dünya ülkeleri ise olaylara seyirci.

Peygamber efendimiz sav. bir hadisi şerifinde şöyle buyurdu: "Kim bir kötülük görürse eliyle düzeltsin. Buna gücü yetmez ise diliyle düzeltsin. Buna da gücü yetmez ise kalbiyle buğz etsin ki buda imanın en zayıfıdır."

Bizde sonuncu gruptan olmamak adına bu mitingi düzenleyerek Zalimlerin yaptığı zulümleri dünyaya haykıracağız. Bu yüzden tüm duyarlı kardeşlerimizi mitinge davet ediyoruz. Miting, 5 Ağustos Pazar günü Saat:15.00'te İstanbul Kadıköy meydanında yapılacaktır. Hepinizin Ramazan ayını tebrik ederken, Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu hatırlatıyorum. En azından zulüm altında ezilen kardeşlerimizin acısını paylaşalım. " dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs