Geri

E-25 te silahlı çatışma

E-25 Karayolunun iki grup arasında çıkan 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı çatışmanın üzerindeki esrar perdesi aralanamazken polis ve jandarma vurgunların devamının gelmemesi için adeta teyakkuza geçti
Ali ARICI Ali ARICI

Alınan bilgilere göre olay E-25 karayolu'nun Doğançay Mevkiinde bulunan " Necati'nin Yeri" isimli restoranda başladı. İddiaya göre restoranta müşteri olarak gelen Birol Çolak (30) ve Şenol Maden (39), restoran çıkışında havaya ateş ettiler.
Bunun üzerine restoran sahibi Ulu Arıkan (29) aracıyla Birol Çolak ile Şenol Maden'i E-25 karayolunun Yukarı Kirazca köyü Düzcanlar Petrol önünde yol genişletme çalışması nedeniyle trafiğin tek şeride düştüğü yerde durdurdu.

Silahlar ateşlendi

İddiaya göre 3 kişi arasında çıkan silahlı çatışmada Çolak, Maden ve Arıkan, vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Saat 22.30 sırasında yaşanan olay sırasında aldıkları kurşun yaralarıyla ağır şekilde yaralanan 3 kişi, henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından 54 DZ 604 ve 34 DB 4702 plakalı araçlarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Araçlardan indirilen yaralılaları hastaneye bıkakan iki araç daha sonra hastaneden ayrıldılar.

Hastanede gerginlik

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen Çolak, Maden ve Arıkan kurtarılamadı. Hastanede zaman zaman yaşanan gergin anlar sırasında olay çıkmaz iken, Sakarya polisi hastaneye giriş ve çıkışları kapattı. Çevik kuvvet ekiplerinin çevre güvenliği aldığı hastaneye gelen nöbetci Cumhuriyet Savcısı hastane morgunda 3 cesette otopsi yaptı.

Adli tıp kurumuna
Otopsi sonrasında Çolak, Maden ve Arıkan'nın cesetleri İstanbul Adli Tıp kurumu'na sevk edildi. Jandarma gece 34 DB 4702 arabayı kullanan E.D.'yi yakalayarak ifadesine başvurdu. Jandarma olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatırken, 3 kişiyi hastaneye getiren 2 araç ise her yerde aranıyor.

Misilmeme
Yaşanan silahlı saldırı sonrasında polis ve jandarma olayların devamının


gelebilecegi ihtimaline karşılık önlemler aldı.






(medybar)

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs