Geri

GEYVE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI METİN ATALAY OLDU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

 

AK Parti'nin 31 Mart'taki yerel seçimde Geyve Belediyesi başkan adayı Metin Atalay oldu.


Metin Atalay adının açıklanmasının ardından bir basın açıklaması yayınladı.

Atalay'ın açıklaması şöyle;
"Rabbimizin lütfu ile;
Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Merkezimizin tensipleriyle Cumhur İttifakı Geyve Belediye Başkan Adaylığı şahsımıza tebliğ edildi.

Süreç boyunca desteklerini esirgemeyen kıymetli Genel Başkan Yardımcımız, Seçim İşleri Başkanımız Sayın Ali İhsan Yavuz’a, KEFEK Başkanımız,Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Erdoğan’a,Milletvekillerimiz Sayın Murat Kaya ’ya, Sayın Lütfi Bayraktar’a, Sayın Ali İnci’ye, Sayın Ertuğrul Kocacık’a, İl Başkanımız Sayın Yunus Tever 'e, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Yusuf Alemdar’a, AK Parti Geyve İlçe Başkanımız Sayın Abdullah Özdemir ve İlçe yönetimimize,Kadın Kolları Başkanımız Sayın Şükran Sertel Şan'a,Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Furkan Gökmen,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Murat Çakmak ve yönetimimize, teşkilatlarımıza, belediyemizdeki mesai arkadaşlarıma ve Geyveli hemşerilerime teşekkür ediyorum.

CUMHUR İTTİFAKI olarak yeni rekorlar için 31 Mart akşamına kadar ev ev, sokak sokak, cadde cadde gezecek, Geyvemizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini bir kez daha göstereceğiz.
SÖZ VERİYORUZ;
Geyve için çok çalışacağız, çok çalışacağız, çok çalışacağız…
 
#HazırızKararlıyız 
#BirlikteDahaGüçlüGeyve

#metin #atalay #baskan #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs