Geri

ATATÜRK OKULUNDA ÖĞRENCİLER YAZAR İLE BULUŞTU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve'de Atatürk Ortaokulu Türkçe öğretmeni Ali İhsan Can'ın planlaması ile organize edilen okur yazar buluşması kapsamında Eğitimci-Yazar Mehmet Temren ve Hilal Özcan öğrencilerle bir araya geldiler.

Geyve Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen "Mehmet Temren ile Okur-Yazar Buluşması" programında Mehmet Temren tarafından "iyilik" kavramının ve değerler eğitimin vurgulandığı bir konuşma gerçekleşti.

Programda öğrencilere sorular yönelten Temren, kendi hayatından da kesitler sunarak kitap yazma süreci ile ilgili konuştu.

Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından yazarın, yazmış olduğu "Zamansız Hikayeler" ve "Dut Kardeşliği" kitapları ve yazarlık serüvenine yönelik soruları da yanıtlayan Temren ve Özcan programın sonunda kitaplarını imzaladılar.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Mesut Türedi yazarlara çiçek takdim ederek:" Değerli Yazarlarımız Mehmet Temren ve Hilal Özcan'a katılımlarından ve vurguladıkları değerlerden dolayı teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri projesinin Ocak ayı hedeflerinden, çocuk- yazar buluşması kapsamında, okulumuz kütüphanesinde çocuk edebiyatı alanında çalışan yazar, Hilal Özcan’ın katılımı ile etkileşimli kitap okuma ve soru cevap etkinliği gerçekleştirildi. 
Yazar buluşması ile çocukların yazarlık mesleğini yakından tanımaları, kitaplara olan ilgilerinin yerinde gözlem faaliyetleriyle arttırılması sağlandı." dedi.

 

#ataturk #yazar #ogrenci #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs