Geri

TABULARI YIKMA ZAMANI

.
Editör Editör
Hizmet yolunda yürümeye hazırım diyen Recep Akbaş: "Tabuları yıkma zamanı" dedi.
 
 
Bir zaman içinde bulunduğum ve yıllardır gözlemlediğim Belediyecilik bana mesuliyeti ağır, mayınlı bir tarla gibi gelmişti.
 
Sıradan ve sade bir vatandaş olarak şapkamı önüme koydum ve düşündüm “Bu Gidiş Nereye” diye 
 
Güneşin doğması gibi bir süreçti benim için ancak nur topu gibi bir aydınlık ile uyandım gaflet uykusundan…
Mayın tarlasının haritası ellerimde, yapılması gerekenler ve yapılması gerekirken yapılmayanlar…
 
Çocukluğu, gençliği bu İlçede geçmiş memleketini bırakıp gitmek hiç aklına gelmemiş yönetimin kimi zaman yakınında kimi zaman uzağında bulunup tüm eksik ve zafiyetlerini gözlemleyen halkın istek ve sorunlarını çok iyi bilen birinin bu mesuliyetten kaçmaması gerektiğine karar verdim ve “Ateşten Gömleği” giymeye mayın tarlasında yürümeye talibim artık. 
 
Ancak tabular yıkılmadıkça bu yolun zorluğunun farkındayım. Bu halk neden kendi içinden birine şans veremiyor? Diye düşünüyorum.
 
Halkın “Seçilemeyecek, zaten arkasında kimse yok dediği” adaylar kendi kaderine terkediliyor ve tabular yıkılamıyor. Halkın içinden olmayan algı yönetimi ile seçim kazanan siyasetçilerin ise zamanla halk ile arasında bulunan mesafelerinin arttığına şahitlik ediyoruz. Halkın derdi başka siyasetin derdi başka…
 
Kendi memleketinin sorunlarını dava edinen, bu davada hakkı gözetecek Geyve'nin kendi öz evlatlarına fırsat verme zamanı gelmedi mi?
Halkın istekleri ile hiç karşılık beklemeden dertlendiğimi ve bir çok kişinin farkında olmadan hayatına dokunduğumu anladım, şimdi tabuları yıkıp bunu bir adım ileri götürmeye niyet ettim.
Dürüst olmak, halktan olmak kadar bu yolda aynı amaç üzere yürümeyi sürdürebilmek de önemli bunun bir ekip çalışması olduğunu biliyor ve tıpkı Hz Ömer’in kendisini “Ya Ömer ölüm var Allah’tan kork” demesi için görevlendirdiği kişi gibi hatamı ve yanlışlarımı bana hatırlatacak ekiple olacağına, sizin yanlışlarınızı alkışlayan değil doğru eleştiriye yapabilecek insanların çevrenizde bulunmasının sistemi başarıya götüreceğine inanıyorum.
 
Toplumu tanımayan ona hizmet edemez düsturu ile Rahman ve Rahim olan Allah’ın adı ve izni ile çalışmalarıma devam ediyor ve tabuların yıkılmasını gönülden arzu ediyorum vesselam…
Sağlıkla Kalın…Recep AKBAŞ
#recep #akbas #zaman #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs