Geri

Ve Nihayet Beklenen Yazı Geldi....Buyrun Okuyun...

Project Democracy
Dünya Üzerinde Kurulması Planlanan Büyük Ekonomi İmparatorluğu Planı Nasıl İşliyor ve Başroldekilerle Yardımcı Roller....

"Halk için oluşturulmuş devletin yönetimi,patronların ve onların memurlarının,özel çıkarlarına hizmet edenlerin eline geçti.Demokratik kurumların üstünde gözle görülmeyen bir imparatorluk kuruldu."



Woodrow Wilson.Eski A.B.D. Başkanı



Konu :Project Democracy (Demokrasi Götürmek)



Amaç:Ülkeleri önce içten kuşatmak,bölmek ve halkı arasında ayrımcılık oluşturmak,ekonomik olarak zayıflatmak ve daha sonra da o ülkenin tüm yer altı ve yerüstü kaynaklarını ele geçirmek.Bunu gerçekleştirirken de özgürlük ve demokrasi maskelerini kullanırlar.Amaçalrına ulaşmak için asla kanlı eylemlerden de vaz geçmezler.



Başroldekiler :Dünyanın en büyük ilk 500 şirketi.



Perde Arkasındakiler :Her zaman heryerde Yahudiler...



Türkiye 1960'ların sonlarında tam manasıyla ABD dümen suyunda çırpınmaya başlar.Türkiye'nin önemli süreçlerinde;27 mayıs,12 mart ve 12 eylül gibi ABD vardır.12 eylül Türkiye'deki darbe ABD başkanı Carter'a haber verildiğinde;demekki bizimkiler artık idareyi ele aldılar diyerek sevincinden naralar atmıştır.



ABD de iki adet parti var;Sağ görüşlü Cumhuriyetçi Parti,sol görüşlü Demokrat Parti.



NED(Natıonal Endowment for Democracy) Cumhuriyetçi parti kuruluşu ve dünya üzerinde orgaznize edilen demokrasi oluşumu projelerinin kasası.ABD hazinesi tarafından beslenmekte ve ayrıca dünyada ilk 500 şirketten buraya para aktarılması için resmi olarak havuz oluşturulmuş.



IRI(Internatıonal Republicen İnstıtue) Demokrat Parti kuruluşu ve tamamiyle organize işlerinde beyin görevi görür ve ABD meclisine rapor sunar.Baştaki yöneticiler her zaman eski CIA başkanlarıdır.



CIPE(Özel girişimciler Klübü):Bu iki kuruluşun altında çalışmak için kurulmuştur.Amaç ABD dışındaki ülkelerin iş dünyası ile yakın ilişkiler kurmak.Yöneticileri yine dünyanın ilk 500 şirketi yöneticilerinden seçilmiştir.



CFR(Consel of Foreing Relatıon) Dış güvenlik konseyi.Tamamiyle ABD nin dıştan gelecek tehlikeleri yerinde tesbit edip sorunları tabir caizse ininde yok etmek için örgütlenmiş bir kuruluş.ABD meclisi de dahil bütün diğer oluşumlar bilgi ve birikimlerini bu kuruluşa rapor halinde vermek zorundadır.Zaten kukla olan ABD başkanları da buradan yönlendirilir.



Dünya Bankası:1942 de sivil örümcek ağı genişleyince ABD dışındaki diğer ülkeleri borçlandırıp sömürü işlerinin daha da kolaylaşması amacı ile kurulmuş bir örgüt.NED in altında çalışır.Merkezi tabii ki ABD dedir.Ve ardından daha da genişleyen ağda olaylara hakim olabilmek için İMF kurulur.Dünya bankası proje üretir İMF borçlandırır ve sonuçta ABD dışındaki ülkeler kendi ülke çıkarlarını koruma aşamasında kımıldayamaz hale gelirler ve devletleri temsil eden hükümetler kendilerine verilen direktifleri yerine getirirler.



IRI ABD dışı ilk örgütlenmesini başta SSCB ve Polonya olmak üzere diğer doğu bloku ülkelerinde yaparlar.Aynı IRI 1960 ların sonundan itibaren tam manasıyla Türkiye'de faaliyetlerine başlar.IRI'nın Türkiye ayağı ARI derneğidir.TESEV,TÜSEV ve TÜSİAD ARI'nın alt kollarıdır.Direktifler IRI dan gelir.Görevleri talimatlar gereği Türkiye'de siyasi ve ekonomik dengeleri her zaman kendi lehlerine çevirmektir.Zaten medya da onların elindedir.Onlar da biliyorlar ki kendileri dünya üzerinde ekonomi imparatorluğu kurmak isteyen büyük patronların memurlarıdır.IRI Türkiye'deki kollarına daha sonradan kurulan alt kolu NDI tarafından hakim olur.



NED ,sırf Türkiye'ye sivil hareketi örgütlemek için 2001 yılı sonu itibari ile 4 milyar 700 milyon dolar yatırım yapmıştır.Türkiye'nin en üst düzey otel ve toplantı salonlarında siyas partiler de dahil olmak üzere Türkiye'deki var olan sivil toplum örgütleriyle binlerce kişiye seminerler vermiş.Ve bu yaptığı yatırımların da boşa çıkmaması için ARI nezdinde TESEV ve TÜSİAD gibi alt kollarına da talimatlar vermeyi de unutmamıştır.



Türk Kalp V.,Türk Eğitim V.,Türk Böbrek V.,TEMA,Türkiye Özürlü ve Engelliler V.,Koç V. gibi hayır kurumu gibi gözüküp zamanı geldiğinde Türk insanının zayıf noktasından vurmak suretiyle ,bu seminerlerde aldıkları direktifleri uygulamak vasıtasıyla faydalanmışlardır.Aynı vakıflar kendi işlerinin dışına çıkarak çoğu zaman Türkiye siyaseti ve ekonomisi üzerine kendi medyaları aracılığı ile mesajlar vermeyi de ihmal etmemişlerdir.



CFR nin ABD de düzenlediği yıllık değerlendirme toplantılarına 1997'den beri Abdullah Gül çok kere,Recai Kutan bir kaç kere ve R.Tayyip Erdoğan ise iki kere katılmıştır.



IRI yıllık Türkiye raporunda (1997);Türkiye'deki İslami yapıyı benimseyen partilerin ve Atatürk ilkelerini benimsemeyen siyasi akımların desteklenmesi kararı alınmıştır.İşte bu tarihten sonra yukarıda adını saydığımız siyasilerin ABD de yapılan ve CFR nin organize ettiği toplantılara neden katıldıkları sanırım muamma ve tesadüf değildir.



Bir ABD gezisinde (2005) yahudi lobilerinin organizasyonu ile papaz kıyafetlerine benzeyen kıyafetler giyip ödül alan başbakan R.Tayyip Erdoğan basın açıklamasını da CFR bürosunda yapıyordu.



Stratejik Mori ve Anadolu Stratejik Araştırmalar Vakfı.Arı desteğinde çalışır.1994 de İstanbul'da yerleşik düzene geçtiler.1995 de yaptıkları kamu araştırmalarında R.Tayyip Erdoğan'ı Türkiye seçmenlerinin büyük çoğunluğu destekliyor diyerek medyada duyurması ile süreci başlatmıştır.



IRI,ABD de kurduğu ISNA(Kuzey Amerika İslam Konseyi) vasıtasıyle organize ettiği ABD deki müslümanları bir araya getirdi ve Y.Ziya Kavakçı'yı yardımcılığına ve yine alt birimde oluşturduğu Dünya Müslüman Kızkardeşler örgütüne de Merve Kavakçı'yı getirdi.1999 da da Merve Kavakçı Türkiye'ye gelerek milletvekili oldu.Hem de IRI nın raporunda olduğu gibi İslami eğilimli bir partiden.Aslında Türkiye'ye gelişi tamamıyle provakasyon yüklüydü.



19.12.2001 de NED Kızılcahamam'da bir topalntı organize ediyordu.Toplantıyı görünürde zamanın devlet bakanı ve başbakan yardımcısı Hüsamettin Özkan organize diyordu.Toplantıya katılanlar;NED in Türkiye temsilcileri ve Open Society örgütü başkanı ve para spakilatörü George Soros'un adamları katıldı.Tamamıyle perde arkasında yapılan toplantıdan hemen sonra ABD den Kemal Derviş Türkiye'ye geldi.Hemen sonra da Kemal derviş daha rahat çalışsın diye de art arda 15 kanun tasarısı çıktı.Talimatı veren İMF idi.



1999 da IRI Türkiye'de 43 ilden 56 üniversitede ARI desteğinde yaptığı araştırmalar ve sonrasında defalarca yaptığı toplantılar sonucunda 500 öğrenci anlaşma gereği yine IRI güdümünde olan GEORGETOWN üniversitsinde eğitim görmek için götürüldü.ARI derneği başkanı Kemal Köprülü Maslak Prencess oteldeki son toplantıda öğrenciler şöyle sesleniyordu;"Siz Ankara'yı unutun.Bu sistem artık iflas etti."



Georgetown ün.de eğitim gören bir öğrencinin ABD hazinesine maliyeti 100 bin dolar olunca ABD meclisinden çatlak sesler çıkması üzerine IRI başkanı mecliste şu konuşmayı yapıyor;"Biz bu öğrencileri mutlak bir şekilde kendimize ve sistemimize faydalı hale getireceğiz.Hemen hemen hepsi gittiği ülkelerde bizim elimiz kulağımız olacaklar.Gittiği ülkelerdeki bize hizmet eden ve memurumuz olan şirketlerde çalışacaklar.Bunlardan birer tanesi bile gittiği ülkelerde ekonomiden sorumlu bir üst düzey yetkili olduklarında zaten biz kara geçtik bile"



Bu oluşumlar Türkiye'deki hemen hemen her ilde var olan Sakatlar,körler,dini vakıflar,eğitim vakıfları,sokak çocukları vakıf ve dernekleri gibi var olan bir çok derneğin ve vakfın da aynı zamanda besleyicileri oldular.Bu sayede kendi medyaları vasıtasıyla Türk halkı önünde sevimli hale gelip alttan siyasetle yine bizleri istedikleri yöne rüzgar estirmek suretiyle yönlendiriyorlar.



Adamlar uyanık.Dediğim gibi Osmanlı yüzyıllar boyunca üç kıtaya hakim olduğu dönemlerde kurduğu dernek ve vakıflarla bütün hükmettiği insanları nasıl burnu kanamadan idare ettiyse şimdi de aynı yöntemi kullanarak sivil toplum örgütleri vasıtasıyla dünyada büyük ekonomi imparatorluğu kurmak isteyenler tersine davranışla önlerindeki engel ülke ve toplumları parçalayıp kolay lokma haline getiriyorlar.Bizler de kimi zaman seyrediyor veya bilerek bilmeyerek hizmet ediyoruz.Maalesef gerçekler bunlar.



Onlar da çok iyi biliyorlar ki dünya tarihinde şanı ile şerefi ile yer almış bütün Türk Devletleri içten yıkılmıştır.Plan yine aynı plan.Bakalım ne olacak.Önümüzde iki seçenek var;Ya seyredeceğiz ya da artık yeter diyeceğiz.



Saygılarımla,Ziya ERGÜN...



zi_ya965@hotmail.com



Kaynak;Sivil Örümceğin Ağında...M.Yıldırım.



Siyasi Gazte ve TV açık otrurumları....



Kısacası En Önemli Kaynak;Dönen dolaplara duyarlı olmak....

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs