Geri

GEYVE ANADOLU LİSESİ YKS SINAVI PROVASI YAPTI

Geyve Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencileri, Sakarya Üniversitesi kampusunda bire bir uygulamalı deneme sınavına katıldılar.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş konuyla ilgili şunları söyledi: Sakarya Üniversitesi, Geyve Taç Kişisel Gelişim Kursu Müdürlüğü ve okulumuz arasında yapılan iş birliği yaptık.

12. sınıf öğrencilerimize Sakarya Üniversitesi kampusunda bire bir üniversite sınavı ile aynı ve tüm sınav kuralların geçerli olduğu,

deneme sınavı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin gerçek sınava tecrübe kazanmalarını sağlamak ve streslerini azaltmak amacı ila yaptığımız bu deneme sınavına katılan öğrencilerimizin memnuniyetlerini gözlemledik.

Bu sınavda kampüsü bize açan Sakarya Üniversitesi yetkililerine, sponsorluğunu ve organizatörlüğünü yapan Geyve Taç Kişisel Gelişim Kursu Müdürlüğüne teşekkür ederim. Sınavda öğrencilerimize gözcülük ve rehberlik yapan okulumuz öğretmenlerine de teşekkür eder, öğrencilerime de başarılar dilerim.

 

#gal #oss #sinav #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs