Geri

BAŞKAN ŞENEL GÜVEN TAZELEDİ

Geyve İlçesi Muhtarlar Derneği Olağan genel Kurulu Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapıldı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN
Toplantıya; Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ve Yön. Kur. Üyesi Fikret Çam, Pamukova İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, muhtarlar ve konuklar katıldı.
Katılımcıların oy birliği ile Erdal Eren, Fikret Çam, Koray Topuz. Tahsin Ertürk Kongreyi yönetmek zere Divan üyeliğine seçildi.
Divan Üyesi Tahsin Ertürk Çalışma Raporunu, Kesin Hesap Cetvelini, Tahmini Bütçeyi okudu ve okunanlar oy birliği ile aklandı.
Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Eren konuşmasında yeni düzenlenen yasa ile ilgili açıklamalarda bulundu ve adaylara başarı diledi. Başkan adayları Zekeriya Çoban ve Abdullah Şenel kısa birer başarı dileklerini içeren konuşmalarını yaptı.
Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya konuşmasında, muhtarlıklar ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Adaylara başarılar diledi.
Seçime geçildi. İki adayın listeleri okundu ve tanıtıldı. Seçime katılan 72 delegeden; Abdullah Şenel - 45, Zekeriya Çoban - 25 oy aldı. 2 oy da iptal edildi ( zarfların içinden 2 oy pusulası birlikte çıktı).
Seçimi Kazananlar; Abdullah Şenel (Bşk.), Murat Çınar. İbrahim Yemiş, Bayram Cevdet Özcan, İbrahim Dağ, Süleyman Sarı, Ruhi Özer, İsa Karasu, Davut Emircan, Yalçın Köksal.

#muhtar #abdullah #senel #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs