Geri

GEYVE'NİN GRUP YOLLARI YENİLENECEK

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce: " Sorumluluğumuzda olan Geyve'ye ait tüm grup yollarını yenileyeceğiz" dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Şenel ve ilçe mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmada SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları hazır bulundu.

 

Tespitleri yaptık, çözümler ürettik


Geyve mahalle muhtarlarına nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce özetle şunları söyledi: 2019 yılında şehrimize hizmet için yolculuğa çıktık. Kollarımızı sıvadık ve ilçe ilçe analizler yaptık, talepleri aldık. Acil ihtiyaçları tespit ettik. Önceliklere göre çalışmalarımıza başladık. Geride bıraktığımız süreçte de Geyve’de pek çok önemli yatırımı tamamlayarak hemşerilerimizin istifadesine sunduk. Alifuatpaşa’nın en önemli caddesi Suat Yalkın’ı yeniledik. İlçemize yakışır meydan çalışmasını tamamladık. Safibey’de bölge tarımsal üretimine hizmet sunacak Ürün Toplama Merkezimiz de yüzde 70 seviyelerinin üzerine çıktı. Kısa süre önce ebediyete uğurladığımız Üstad Sezai Karakoç’un şiirlerine konu olan gül bahçesini de ilçemize kazandıracağız .

43 kilometreye yakın güzergahlarda 50 binin üzerinde asfalt çalışması gerçekleştirdik. Sıkıştırılmış beton yol çalışmalarımız da 12 kilometreye ulaştı. Sizler aracılığıyla hemşerilerimle şu müjdeyi de paylaşmak istiyorum; İklim şartları müsaade ettiği müddetçe Geyve’de bizim sorumluluğumuzda olan tüm grup yollarını asfalt ya da beton ile yenileyeceğiz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Muhtarlarla iletişim halinde olmaya devam edeceğiz.

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Şenel ve beraberindeki muhtarlar bölgeye yaptığı yatırımlar dolayısıyla Başkan Yüce’ye teşekkür ettiler.

 

#grup #yol #yapilacak #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs