Geri

GEYVE ANADOLU LİSESİNDE MEVLİDİ NEBEVİ COŞKUSU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Tarafından Mevlidi Nebevi Programı düzenlendi.

Geyve Anadolu Lisesinin salonunda düzenlenen Mevlidi Nebevi programının sunuculuğunu Derya Biçer ve İclal Korkmaz başarıyla yaptılar.

Açılıştan sonra güzel sisiyle Ahmet Yasin Yıldız Kuran-i Kerim tilavet etti. Çok beğeni toplayan Kırk Yaşındasın adlı şiiri Muhummed Taha Yanar okudu.

Salavat adlı ilahiyi Nafız Ensar Ayhan yönetiminde: Derya Biçer, İclal Korkmaz, Beyzanur Çoban, Gamze Yüce, Melek Dinçer, Ebrar Yüce, Tarık Beri, Ekrem Gümüşsoy, Arda Harman ve Ramazan Erdi Ertürk' ten oluşan koro tarafından seslendirildi.

Programda velimiz ve aynı zamanda Okul Aile Birliği başkan yardımcısı olan Aziz Çiftçi'nin okuduğu ilahi de çok beğeni topladı.

Okulumuz öğrencilerinin seslendirdiği "En Güzel Örnek" adlı video izletildi akabinde katılımcılara çikolata ve gülsuyu ikram edildi.

Okul müdürü Ahmet Akkuş konuyla ilgili şunları söyledi: Mevlidi Nebi programına Okulumuz Aile Birliği başkanı Azem Sönmez ve başkan yardımcısı Aziz Çiftçi de katılarak bizi onurlandırdılar.

Bu programı hazırlayan öğretmenlerimi ve öğrencilerimi tebrik eder, tüm katılımcılara ve sükunetle izleyen öğrencilerime teşekkür ederim.

 

#gal #mevlit #guzel #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs