Geri

TARIK DÜVEN KURAN KURSU AÇILDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Müftülüğü Tarık Düven 4-6 yaş Kuran Kursu’nun açılışı yapıldı.

Geyve İnciksuyu mahallesindeki Tarık Düven 4-6 yaş Kuran Kursunun açılışına; Geyve kaymakamı Murat Güven, kaymakam refiki Ali Can Yıldız, il müftüsü Hasan Başiş, Geyve müftüsü Murat Okuyar, Taraklı müftüsü Kerim Kaya, Pamukova müftüsü Celil Şimşek, iş adamı Emin ve Tarık Düven kardeşler, AK Parti ilçe başkanı Abdullah Özdemir, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Muhtarlar Derneği başkanı Abdullah Şenel, Kuran Kursu ve cami hocaları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programı Muhammet Irklı sundu. Mustafa Çay Kuran okudu. Açılış konuşması yapan ilçe müftüsü Murat Okuyar ve il müftüsü Hasan Başiş; 4-6 yaş Kuran Kursunu yapan Emin, Tarık ve Ahmet Düven kardeşlere teşekkür ettiler. Yeni neslin vatana, millete hayırlı evlat olarak yetişmesinde ve Kuran ı Kerimin öğrenilmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Geyve kaymakamı Murat Güven, kurs merkezini yapan iş adamı Tarık ve Emin Düven kardeşlere teşekkür edip plaket verdi. Protokol açılış kurdelesini kesti. Pamukova müftüsü Celil Şimşek dua etti. Kurs merkezini gezen Kaymakam Güven ve müftüler minik öğrencilerle sohbet ettiler.

Tarık Düven Kuran Kursu oyun salonu,mutfak, lavabo, yönetici odası ve 2 sınıfı ile eğitim öğretimine başladı.

#duven #kurs #acildi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs