Geri

FATMA ÇAKIR AMANSIZ HASTALIĞI YENDİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Anadolu Lisesinin Kantin İşletmecisi Fatma Çakır büyük mücadele ederek amansız hastalığı yendi.

10 yılından beri Geyve Anadolu Lisesi Okul Kantinini İşleten Fatma Çakır 2018 yılında yakalandığı Mide Kanseri hastalığına yaptığı azimli mücadele ile tamamen yenerek inanç ve mücadele ile yenilemeyecek hiçbir hastalığın olmadığını gösterdi. 2018 yılında Kanser teşhisi konan Fatma Çakır geçirdiği ameliyat ile midesi ve 13 troid bezi de tamamen alındı. Bir seneyi aşkın kemoterapi tedavisi gördükten sonra sağlığına kavuştu.

Fatma Çakır ile yaptığımız görüşmelerde hastalığı hiç önemsemediğini, inancı gereği her şeyin Yüce Allah'ın takdiri olduğunu söyledi. Sağlığına ve beslenmesine çok dikkat ettiğini belirtti.

Fatma Çakır tüm hastalara; hiçbir hastalığın yenilmez olmadığını, Cenabi Allah hastalığı verdiyse dermanını da verir. Önemli olan insanın kendisine ve tedavisine güvenmesi olduğunu belirtti. Her şeyin moral ve motivasyona bağlı olduğunu söyledi.

Fatma Çakır'ın eşi Adnan Çakır: "Eşimin bu hastalığa yakalandığı günden itibaren hep yanında oldum. Hiçbir fedakarlıktan sakınmadık. Ailece eşime sürekli moral ve motivasyon desteğinde bulunduk. Bize sağlığımızı bağış eden Allah'a şükürler olsun." dedi.

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş da konuyla ilgili şunları söyledi: Okul müdürü olarak hastanede yaptığımız ziyarette Fatma hanımın hastalığın farkında olduğunu, moralinin çok yüksek olduğunu görünce bu hastalığı yeneceğini kendisine söyledik. Neşeyle yanından ayrıldık. Fatma Hanıma yaşamı boyunca sağlık ve mutluluklar dilerim."dedi.

GEYVE HABER EKİBİ OLARAK, Fatma Hanıma mutlu günler, tüm hastalara acil şifalar dileriz.

#fatma #cakir #iyi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs