Geri

GEYVE'DE 15 TEMMUZ COŞKUSU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliği vatanseverlere cesaret, hainlere korku verdi.

Geyve Kaymakamı Mustafa Kutlu, Belediye Başkanı Murat Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Kütük, Müftü Murat Okuyar, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan ve katılımcılar şehit kabirlerini ziyaret ettiler. Merkez Sinan Bey Camiinde şehitler için Kuran-ı Kerim okundu.

Geyve'nin yeni meydan projesinde ilk defa düzenlenen etkinliği Öğretmen Halil Sert başarıyla sundu.

Programa Geyve Kaymakamı Mustafa Kutlu, Belediye Başkanı Murat Kaya, Cumhuriyet Savcısı Abdülsamet Karaerkek, Jandarma komutanı Teğmen Mehmet Kütük, asker ve emniyet güçleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Muharip Gaziler ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra, Mustafa Çay hoca Kuran-ı Kerim okudu. İlçe Müftüsü Murat Okuyar dua etti.

Geyve Kaymakamı Mustafa Kutlu ve Belediye başkanı Murat Kaya yaptıkları konuşmalarda; Türk milletinin vatan severliği, 15 Temmuz ve tüm kahramanların unutulmayacağını dile getirdiler.

Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Azra Betül Erol ve Ebrar Işık kahramanlık şiirleri okudu.

Program Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 15 Temmuz slayt gösterileri ile devam etti, salaların okunmasıyla sona erdi.

 

#15 #temmuz #unutulmaz #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs