Geri

GEYVE MERKEZ CAMİİ DERNEĞİ BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Sinan Bey Camisi Yaptırma ve Yaşatma Derneği başkanı Şaban Çakır: "Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle camimizin tadilatını bitirdik, herkese teşekkür ederim." dedi.

RAMAZANINIZ MÜBAREK OLSUN

Geyve Merkez Camİi Derneği başkanı Şaban Çakır konuyla ilgili şunları söyledi: Öncelikle Geyveli hemşerilerimin, ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ederim. Cenabı Allah mübarek eylesin ve bizleri hastalıklardan korusun.

GEYVE'YE YAKIŞIR CAMİİ

Dernek üyeleri olarak Sinan Bey camimizi, Geyve'ye yakışır bir cami olarak düzenlemek niyetiyle yola çıktık. Sizlerden aldığımız maddi ve manevi destek ile şunları yaptık: Caminin alt katını ibadete açtık. Caminin içini, dışını ve minareleri boyadık. Hat, tezhip ve nakış işlerini bitirdik. Isıtma sistemini doğalgaza çevirdik. Minareleri ve caminin duvarlarını ışıklandırdık. Ses sistemini yeniledik. Halıları değiştirdik.

TEŞEKKÜR EDERİM

Dernek başkanı Şaban Çakır sözlerine şöyle devam etti: Camimizin onarılmasında bizlere yardımlarını esirgemeyen Sakarya büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem Yüce, Geyve Belediye Başkanımız Sayın Murat Kaya, müftümüz Sayın Murat Okuyar, cami derneği üyelerimiz ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim.

 

#cami #baskan #tesekkur #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs