Geri

GEYVE İHL'de ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi Haziran 2020-2021 öğretim yılı başlangıcında; dördüncü sınıftan beşinci sınıfa geçen öğrenciler için düzenlenen ödüllü on line kayıt sınavında dereceye girenler, hediyelerini aldı. Okulda düzenlenen ödül törenine müdür yardımcıları Alaattin Özdin ve Mustafa Tarakçıoğlu da katıldı.

Okul müdürü Erol Erdem konuyla ilgili şunları söyledi: Sınava yoğun bir katılım gerçekleşti. Sınavda ilk yirmiye girerek okulumuza kayıt yaptıran öğrencilere bir tablet bilgisayar, iki öğrenciye bisiklet, diğer öğrencilere ise çeşitli ödüller vermeyi vaat etmiştik.

Kazanan öğrencilere, vaat ettiğimiz ödüllerini bugün verdik. Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Ödülleri almada maddi ve manevi katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyorum. Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi başarının adresi, sosyal etkinliklerin merkezidir.

#geyve #ihl #odul #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs