Geri

GEYVE'DE 18 MART COŞKUSU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve'de 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Geyve Kaymakamlık binasının bahçesinde düzenlenen Şehitleri Anma programına; İlçe kaymakamı Mustafa Kutlu, belediye Başkanı Murat Kaya, Cumhuriyet Savcısı, Jandarma Komutanı Jan. Teğ. Mehmet Kütük, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, daire amirleri, okul müdürleri ve gaziler katıldı.Tören sırasında pandemi kurallarına dikkat edildi.

Geyve Kaymakamı Mustafa Kutlu ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı duruşundan sonra,İstiklal Marşı coşkuyla söylendi.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Jan. Teğ. Mehmet Kütük: "Vatan aşkı her Türk'ün vazgeçilmez bir tutkusudur. Çanakkale geçilmedi, bundan sonra da asla geçilemeyecektir. Atalarımızdan emanet aldığımız bu kutsal vatanı, biz de canımızdan aziz bilerek, gelecek nesle daha güzel bir şekilde teslim edeceğiz. Şehitlerimizin ruhu şad olsun." dedi.

Geyve Elvan Bey Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Aynur Samat'ın başarıyla sunduğu programda; Berra Çömlekçioğlu ve Selin Hafsa Saraç isimli öğrenciler de kahramanlık konusunu içeren şiirlerini okudular.

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan ve şube müdürü Bahatdin Aydemir, programda görev alan öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler.

Geyve Kaymakamı Mustafa Kutlu, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Jan.Teğ. Mehmet Kütük, İlçe Müftüsü Murat Okuyar , protokol üyeleri ve gaziler birlikte ilçe mezarlığındaki şehitliği ziyaret ettiler. Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra, İlçe Müftüsü Murat Okuyar tarafından dua edildi.

#18 #mart #zaferi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs