Geri

DOĞANTEPE, VİRÜSE KARŞI TEDBİRİNİ ALDI

Geyve Doğantepe Mahallesi halkı, köylerini dezenfekte ettiler.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Doğantepe mahallesi muhtarı Halit Doğan konuyla ilgili şunları söyledi: Koronavirüs salgınından korunmak için bireysel olarak gerekli tedbirleri alıyoruz. Genel olarak köyümüzü de korumak için, Sakarya Büyükşehir Belediyesine müracaat ettim. Bana ilaç verdiler. Komşularımızdan Cevdet Yakmaz, Nazım Günal, Bekir Erten, İbrahim Aydın ve Ergin İmran ilacı tankerlere doldurdular. Köyün cadde ve sokaklarını, evlerin aralarını, okul çevresini tepeden tırnağa ilaçladık.Tedbir bizden takdir Allah'tan. 
 

MUHTAR'DAN TEŞEKKÜR
Doğantepe mahallesi muhtarı Halit Doğan sözlerine şöyle devam etti: Bu dar günde büyük bir özveriyle bizler için çalışan başta sağlıkçılar olmak üzere, devletin her kademesindeki amir, memur herkese; virüsten korunmak için kurallara uyan ve ilaçlamaya yardımcı olan komşularıma ve ilacı veren Sakarya Büyükşehir Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ederim. 
MEHMET AYDOĞAN

#geyve #dogantepe #ilcandi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs